Asiakastarina

Tilitoimisto Bonum - Palveluiden keskittäminen tuo säästöjä

Lappeenrantalainen tilitoimisto Bonum tehosti pankkitoimintojaan Heeroksen avulla. Yritys halusi vähentää käytettäviä ohjelmistoja ja keskitti Heeros ohjelmistoja käyttävien asiakkaidensa pankkitoiminnot Heeros Pankkiin.

Morbi a magna purus. Donec in ex commodo risus pulvinar cursus. Mauris venenatis tincidunt fermentum. Curabitur sodales sed diam sit.

Yritys: Bonum

Toimiala: Tilitoimisto

Yrityksen koko: 30 työntekijää

Liikevaihto 2021(arvio): 2 M€

Heeros-palvelut: Lukuisia Heeros ratkaisuja: Kirjanpito, ePalkat, Ostolaskut, Pankki ja muita

Invoice icon

HAASTE

Hankalasti hallittava usean ohjelmiston kokonaisuus

Tilitoimisto Bonumilla oli tarve vähentää käytettävien ohjelmistojen määrää ja tehostaa pankkitoimintojen hallintaa.

Invoice icon-1

RATKAISU

Pankkitoimintojen keskittäminen Heerokselle

Nyt kaikki pankkiliikenne hoidetaan ajantasaisesti yhden ohjelmiston kautta, mikä helpottaa arkea ja vähentää kuluja.

Videolla Bonumin asiakkuusjohtaja Jari Kurronen kertoo mitkä ovat tilitoimiston kasvun avaimet. Hän kertoo koulutuksen, ohjelmistotyökalujen ja niiden vapaan hinnoittelun roolin tässä merkityksessä. "Heeroksessa voidaan helposti rakentaa asiakkaiden liiketoimintaan sopivia kokonaisuuksia".

Lappeenrantalainen tilitoimisto Bonum tehosti pankkitoimintojaan Heeroksen avulla. Yritys halusi vähentää käytettäviä ohjelmistoja ja keskitti Heeros ohjelmistoja käyttävien asiakkaidensa pankkitoiminnot Heeros Pankkiin.

Rooli menestyksessä on koulutuksella, ohjelmistotyökaluilla ja niiden vapaalla hinnoittelulla.

– Bonum on ollut Heeros Pankin käyttäjänä jo ohjelmiston alkutaipaleelta asti. Kaikki Bonumin asiakkaat, ketkä käyttävät Heerosta, ovat myös Heeros Pankin asiakkaita, kertoo Bonumin toimitusjohtaja Jarkko Ojala.

– Heeros Pankki mahdollistaa kassa- ja palkka-aineistojen maksujen maksamisen, maksutapahtumien selkeän seurannan ja viiteaineistot. Asiakkaamme säästävät myös pankin kuluissa, kun kaikki pankkien välillä kulkeva liikenne voidaan hoitaa yhden ohjelmiston kautta.

Taloushallinnon keskittäminen kannattaa - myös asiakkaamme säästävät, kun kaikki hoituu yhden ohjelmiston kautta.

Jarkko Ojala, Toimitusjohtaja

Bonum

– Olemme olleet mukana myös Heeros Pankin kehitystyössä. Kehityksen alkuvaiheessa olimme mukana pilotoimassa pankkien ajantasaisten saldojen ja tapahtumien kyselyä sekä tilien hallintaa. Tämän ominaisuuden myötä, kirjauduttuaan Heeros Pankkiin, asiakkaamme voivat nyt hallita tilejään ja saada ajantasaisen tiedon tilitapahtumista ja tilin saldosta Heeroksesta, iloitsee Jarkko.

 

Invoice icon

TIETOA ASIAKKAASTA

Bonum on Lappeenrantalainen tilitoimisto, joka tarjoaa taloushallinnon palveluita monipuolisesti erikokoisille yrityksille. Yli 30 vuoden kokemuksella toimiva yrittäjävetoinen 30 hengen tiimi tarjoaa kustannustehokasta palvelua ja henkilökohtaista tukea, sekä mahdollisuuden sähköiseen asioimiseen. 

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.

Asiakastarina
Siirtyminen Heeros HR:ään Excelistä toi ajansäästöä Auranmaan Tilitiimille
Lue lisää
Asiakastarina
4 milj. liikevaihto Heeros PSA:n avulla: Superstar Agency priorisoi projektinhallinnan
Lue lisää
Asiakastarina
HubSpot-Heeros PSA -integraatio Blink Helsingin kasvun tukena
Lue lisää