Blogi

Heeros HR -ratkaisu henkilöstökoordinaattorin arjessa

Ennen Heeros HR -ratkaisun käyttöönottoa henkilöstökoordinaattori Essi Toivaisen päivät täyttyivät tietojen etsimisestä eri tiedostoista ja mapeista. Ylimääräisen työn määrä turhautti ja sekaannuksen vaara häälyi arjen tekemisen yllä.

Heeros HR muutti täysin tavan, jolla Essi ja hänen tiiminsä hallitsivat henkilöstöasioita.

Heeros
Heeros  | 3 min lukuaika

Kun Heeros HR otettiin käyttöön, toimintatavat muuttuivat merkittävästi. Tiedon jakaminen suoraviivaistui ja järkevöityi, kun kaikki tarvittava tieto löytyi yhdestä paikasta. Ei enää tarvitse kysellä kollegoilta tai miettiä, onko tieto vanhentunutta. Tämä on ollut suuri helpotus kaikille.

Essi Toivanen, henkilöstökoordinaattori

Heeros HR muutti koko organisaation tekemistä

Henkilötietojen hallinta tehostui kun tiedot ovat yhdessä paikassa ja aina ajan tasalla. Palkanlaskenta tapahtuu reaaliaikaisesti ja esihenkilöiden on esimerkiksi helpompi tarkastella työntekijöiden palkkoja, mikä on hyödyllistä palkkaneuvotteluissa. Lisäksi Heeros HR selkeytti ja paransi työsopimusprosessia, joka oli aiemmin hajallaan.

Myös tietosuoja- ja tietoturva-asiat ovat takuuvarmasti kunnossa, mikä tuo mielenrauhaa.

Kaikkia Heeros HR:n ominaisuuksia ei ole vielä hyödynnetty mutta tulevaisuudessa esimerkiksi kehityskeskustelut ja osaamismatriisit tehostavat ja helpottavat esihenkilöiden työtä.

Essi Toivanen, henkilöstökoordinaattori

Selkeä  ratkaisu ja selkeä käyttöönotto 

Työyhteisössä arvostetaan erityisesti ratkaisun selkeää ja loogista käyttöliittymää, tietoturvaa ja sitä, että palkkatiedot päivittyivät reaaliajassa Heeros ePalkat -ratkaisuun.

Ensivaikutelma Heeros HR -ratkaisusta oli se, että se on sopivan yksinkertainen, helppokäyttöinen ja selkeä. Käyttöönotto sujui erinomaisesti. Heeroksen tiimi piti meistä hyvää huolta koko prosessin ajan. Perehdytys oli selkeä ja saimme aina nopeasti vastaukset kysymyksiimme.

Essi Toivanen, henkilöstökoordinaattori

Lopputuloksena on ollut iso ajansäästö ja aikaa jää hallinnoinnin sijaan itse asiantuntijatyöhön. Näppärät raportit ja työntekijälistaukset helpottavat arjen työtä huomattavasti. Ohjelman kehittäminen asiakaspalautteen perusteella saa myös kiitosta.

 

Olisiko Heeros HR sinun ja yrityksesi uusi ratkaisu? Varaa aika keskusteluun.

Jaa artikkeli:

Kiinnostavia artikkeleita samasta aiheesta

Blogi
Heeros HR -ratkaisu henkilöstökoordinaattorin arjessa
Lue lisää
Blogi
JTV Partner valitsi Heeros ePalkat korvaamaan Visma Payroll -ohjelman
Lue lisää
Blogi
Siirtyminen Visma Payrollista ePalkkoihin - sujuvaa palkanlaskentaa
Lue lisää

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.