Blogi

Miksi valita Heeros tilitoimiston taloushallinnon kumppaniksi?

Asiakasyhteistyö on meille heeroslaisille ensiarvoisen tärkeää, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja työvälineitä. Kun tilitoimistollasi on edessä taloushallinnon ohjelmiston vaihto, tutustu Heeros-kumppanuuteen.
2 min lukuaika

Tilitoimisto maksaa vain käyttämistään palveluista

Heeros on kokonaisratkaisu, josta voitte valita juuri teidän tilitoimistonne tarpeisiin sopivimmat tuotteet. Ei turhia ohjelmistohankintoja, ei turhia kustannuksia ja maksatte vain käyttämistänne ratkaisuista.

Hinnoittelun kate kuuluu tilitoimistolle

Heerosta käyttävät tilitoimistot voivat itse päättää asiakkailtaan veloitettavan hinnan suuruuden ja samalla vaikuttaa suoraan palveluista saatavaan katteeseen. Tarjoamme käyttöönne myös hinnoittelulaskurin, jonka avulla palveluidenne hinnoittelu onnistuu sujuvasti.

Heeros ei kilpaile tilitoimiston asiakkaista

Haluamme aidosti olla tilitoimistojemme yhteistyökumppani. Siksi useasta palveluntarjoajasta poiketen, emme kilpaile samoista asiakkaista, vaan tuemme Heerosta käyttävien tilitoimistojen liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

Yhteiskäyttöinen Heeros mahdollistaa työnjaon

Heeros-tilitoimistona voitte sopia asiakkaanne kanssa taloushallinnon työnjaosta ja toimintatavoista, myös käyttöoikeuksia hyödyntäen. Sama työkalu ja samat näkymät selkeyttävät ja nopeuttavat asioiden hoitoa, tekevät yhteistyöstä avointa sekä mahdollistaa parhaimman palvelun asiakkaillenne.

Automatisoitu ja joustava kirjanpito tehostaa työskentelyä

Valmiit Kirjurituotteen tilikartat ohjauksineen (alv, tase-erittelyt) sekä kattavat perusraportit nopeuttavat kirjanpito-ohjelman käyttöönottoa. Lisäksi muokattavat raportit ja tilikartat vastaavat joustavasti yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Laskureskontran ja tiliotetallennuksen avulla saadaan päivittäiseen työhön tehoa ja tarkkuutta.

Kuukausittaiset rutiinit taasen helpottuvat jaksotuksilla ja automaattivienneillä tehtävillä vyörytyksillä sekä välitilinpäätöstasoisella raportoinnilla. Valmis tilinpäätösmalli sekä yleisimmät verolomakkeet tukevat myös tilinpäätöksen tekoa.

Myös mappikirjanpidon hoito kilpailukykyisellä hinnalla

Moderni Heeros taipuu myös perinteisen mappikirjanpidon hoitoon, tehokkaasti ja kilpailukykyisellä hinnalla. Heeros Mobiilin eTositteen avulla muutatte paperikuitit helposti sähköiseen muotoon, jonka lisäksi tiliote tositteena tuo tehoa työskentelyyn. Taloushallinnon rutiinityöt hoituvat helposti, ajallaan ja turvallisesti, myös etänä.

Helppo käyttöönotto yhdessä Heeroksen kanssa

Käyttöönoton yhdessä tilitoimistollenne nimettävän projektivastaavan kanssa varmistavat sujuvan ohjelmistovaihdon. Saatte asiantuntijoiltamme kaiken tarvittavan avun prosessin ensimetreiltä aina käyttöönoton jälkeiseen koulutukseen saakka.

Integraatioilla tehoa liiketoimintaprosesseihin

Heeros-integraatiolla yhdistät eri ohjelmistot yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen hallinnointi ja päätöksenteko helpottuu, säästyy aikaa ja kustannuksia.

Pääset vaikuttamaan ohjelmiston kehitykseen

Suomalaisen ohjelmistokehityksemme ytimessä ovat asiakkaamme, jotka ovat työnsä parhaita asiantuntijoita. Heeros-käyttäjänä pääset osallistumaan ohjelmistokehitykseen ja voit vaikuttaa esimerkiksi uusien toiminnallisuuksien toteutukseen. Yhdessä saamme parasta aikaiseksi.

Kotimainen asiakaspalvelu aina apunanne

Tarjoamme avuksenne maksuttoman kotimaisen asiakaspalvelun. Asiantuntijamme palvelevat tilitoimistoanne useassa eri kanavassa, jonka lisäksi käytössänne on Help Center -kanava, josta löydätte erilaista materiaalia tueksenne.

Suomalainen Heeros on ajankohtainen valinta

Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen. Suomalainen työ on aina ajankohtainen valinta!

 

Tutustu Heerokseen tilitoimiston kumppanina.

Jaa artikkeli:

Lisää samasta aiheesta

Blogi
Muutoksia ja vaatimuksia: miltä näyttää pk-yrityksen talousosaston tulevaisuus?
Lue lisää
Blogi
Ajantasainen talousraportointi tehostaa liiketoimintaa
Lue lisää
Blogi
Vieraskynä: Tekoäly ostolaskuprosessissa tuo konkreettisia hyötyjä
Lue lisää

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.