Heeros-kumppanuus ja ohjelmistot tilitoimistoille

Tehokkaasti toimiva tilitoimisto on myös asiakkaan etu. Heeroksen pilvipohjaiset ohjelmistot tilitoimistoille kattavat taloushallinnon, toiminnanohjauksen sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon prosessit.

Financial reports

Työkalut jatkuvasti kehittyvään tilitoimistojen arkeen

Tilitoimisto on asiakkailleen korvaamaton asiantuntija, jolta odotetaan tarkkuutta, tehokkuutta ja selkeää raportointia. Ala on muutoksessa kohti monipuolisempaa palvelutarjontaa - asiantuntijuus ja asiantuntijapalvelut ovat tulevaisuudessa tilitoimistojen arjessa entistä suuremmassa roolissa.

Business objectives

Ohjelmistojen automaatio on tilitoimiston kasvun ja asiantuntijuuden ajuri

Työtehtävät tilitoimistoissa ja kirjanpitäjillä automatisoituvat edelleen. Rutiinitöiden siirtäminen ohjelmistoille jättää tilitoimistoille enemmän aikaa kehittää asiantuntijapalveluitaan sekä kouluttamaan asiantuntijoitaan, mikä taas auttaa joustamaan kysynnän muuttuessa.

Heeroksen ohjelmistot ovat fiksu valinta sähköiseen taloushallintoon, mutta myös toiminnanohjaukseen ja palkka- ja henkilöstöhallintoon. Manuaaliset työt minimoiva tilitoimisto on myös houkuttelevampi työnantajana.

Cloud service

Tehokkuutta sekä tilitoimistolle että asiakkaalle

Heeroksen taloushallinto-ohjelmat ovat helppokäyttöisiä ja helpottavat sekä tilitoimiston että tilitoimiston asiakkaiden arkea. Esimerkiksi kuittien käsittely on täysin sähköistä Heeros Mobiilin ja eTositteen avulla - asiakkaanne voi ottaa samantien kuvan kuitista ja kirjanpitäjä saa siihen heti pääsyn eikä tarvitse kysellä perään. 
Trust

Heeros tilitoimiston kumppanina

Me Heeroksella haluamme toimia tilitoimistonne kumppanina, emmekä kilpaile kanssanne. Heeros-tilitoimistona pääset isoja ohjelmistotaloja helpommin ohjelmistojen kehitykseen mukaan.

Heeroksella on oma tilitoimistoille suunnattu kumppanuusohjelma, joka tuo lisäetuja, kuten alennuksia. Jos olet kiinnostunut ohjelmasta, ota meihin yhteyttä.

Ohjelmistot tilitoimistoille

Financial Cloud plus element Small

Taloushallinto-ohjelmat

Automatisoi helppokäytöisillä ohjelmilla kaikki prosessit aina osto- ja myyntilaskuista kirjanpitoon ja arkistointiin asti.
Tutustu
PSA Cloud plus element Small

Heeros PSA

Yksinkertaista liiketoimintaprosesseja sekä palveluiden tuotteistamista ja resursointia helppokäyttöisellä ja modernilla ohjelmistolla.
Tutustu
People Cloud plus element Small

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmat

Tee palkanlaskennasta ja henkilöstöhallinnosta sujuvampaa ketterien ohjelmistojen avulla.
Tutustu

Etsitkö Heeros-tilitoimistoja?

Läydä lähin Heeros-tilitoimistosi helposti sivuiltamme.

plus woman mobile 1

Heeros on ollut tilitoimistojen kumppani jo 20 vuotta

Blogi
Töölön Laskenta Oy - Moderni kirjanpito-ohjelma tilitoimistolle
Lue lisää
Blogi
Tilitoimisto Haapalaskenta - Kirjanpito-ohjelmiston vaihto Heerokseen
Lue lisää
Blogi
Tilitoimisto Bonum - Palveluiden keskittäminen tuo säästöjä
Lue lisää

Etsitkö tilitoimistoa yrityksellesi?

Tutustu Heeroksen kumppanitoimistoihin ja muihin Heerosta käyttäviin tilitoimistoihin. 

Plus element (1)

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.