Integraatioiden rakentaminen API-rajapintoja hyödyntämällä

API-rajapinnat yhdistävät eri järjestelmät ketterästi yhdeksi kokonaisuudeksi

API-rajapinnat ovat ohjelmistojen välille rakennettuja yhteisiä rajapintoja, jonka kautta tieto siirtyy järjestelmästä toiseen sellaisessa muodossa, jota myös toinen ohjelmisto osaa tulkita. Rakennamme jatkuvasti uusia avoimia rajapintoja eri ohjelmistojen välille. Ketterä tiedon siirtyminen automatisoidusti reaaliajassa helpottaa tiedon käsittelyä ja tehostaa merkittävästi taloushallintoa.

Myyntilaskujen rajapintana on käytettävissä esimerkiksi JSON REST API-rajapinta, jonka kautta voi tuoda toisessa järjestelmässä luotuja myyntilaskuja Heerokseen laskutettavaksi tai suoraan myyntireskontran käsiteltäväksi. Ostolaskujen rajapinnat mahdollistavat ostolaskujen, tiliöintitietojen, eri rekisterien sekä kuvien ja liitteiden tuonnit ja haut ulkoisista järjestelmistä. Lue lisää taloushallinnon integroinnista.

"Taloushallinnon automaation myötä manuaalityö on vähentynyt ja voimme suunnata henkilöresursseja muualle, esimerkiksi asiakastyöhön"

Timo Metsola Vuokraturva Oy

Vuokraturva-lainaus

Heeroksen valmiit integraatiot taloushallinnon ohjelmiin

API-rajapinnat

Etkö löytänyt etsimääsi integraatiota?


Etsitkö käyttämääsi järjestelmään Heeros integraatiota, mutta et löytänyt etsimääsi? Rakennamme jatkuvasti eri järjestelmiin uusia Heeros rajapintoja, joten kaipaamasi integraatiot voivat olla meillä jo työn alla.
 
Ota rohkeasti yhteyttä!
 
Heeros_Eevastiina-Vasanen_570325-1

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä. Kartoitetaan integraatioiden ja mahdollisten API-rajapintojen tarve, jonka kautta mietitään yhdessä toimivin kokonaisuus.