API-rajapinnat

Integraatioiden rakentaminen API-rajapintoja hyödyntämällä

API-rajapinnat yhdistävät eri järjestelmät ketterästi yhdeksi kokonaisuudeksi

Ohjelmistojen välille rakennettu yhteinen rajapinta toimii avoimena ovena, jonka kautta tieto siirtyy järjestelmästä toiseen sellaisessa muodossa, jota myös toinen ohjelmisto osaa tulkita. Rakennamme jatkuvasti uusia avoimia rajapintoja eri ohjelmistojen välille. Ketterä tiedon siirtyminen automatisoidusti reaaliajassa helpottaa tiedon käsittelyä ja tehostaa merkittävästi taloushallintoa.

Myyntilaskujen rajapintana on käytettävissä esimerkiksi JSON REST API-rajapinta, jonka kautta voi tuoda toisessa järjestelmässä luotuja myyntilaskuja Heerokseen laskutettavaksi tai suoraan myyntireskontran käsiteltäväksi. Ostolaskujen rajapinnat mahdollistavat ostolaskujen, tiliöintitietojen, eri rekisterien sekä kuvien ja liitteiden tuonnit ja haut ulkoisista järjestelmistä.

Katso myös Heeroksen valmiit integraatiot

API rajapinnat

Etkö löytänyt etsimääsi integraatiota?

 

Etsitkö käyttämääsi järjestelmään Heeros integraatiota, mutta et löytänyt etsimääsi? Rakennamme jatkuvasti eri järjestelmiin uusia Heeros rajapintoja, joten kaipaamasi integraatiot voivat olla meillä jo työn alla. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä. Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa.
Heeros_Eevastiina-Vasanen_570325-1