Ostolaskujen integraatiot

Ostolaskuohjelmien integraatiot

Ostolaskujen integraatiot mahdollistavat sujuvan ja dynaamisen ostolaskuprosessin

TUONNIT ulkoisessa järjestelmässä muodostettujen ostolaskuaineistojen tuonnit Heerokseen laskujen kierrätystä ja maksatusta varten.

 

VIENNIT – Kierrätetyt ostolaskuaineistot helposti ulkoiseen reskontraan, matkalaskut ulkoiseen palkanlaskentaan sekä viennit ulkoiseen kirjanpitoon.

Ostolaskujen valmiit integraatiot

Katso myös muut integraatiot

Kirjanpidon integraatiot

Etkö löytänyt etsimääsi integraatiota?

 

Etsitkö käyttämääsi järjestelmään Heeros integraatiota, mutta et löytänyt etsimääsi? Rakennamme jatkuvasti eri järjestelmiin uusia Heeros rajapintoja, joten kaipaamasi integraatiot voivat olla meillä jo työn alla. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ostolasku_

Automatisoitu ja nopea ostolaskujen käsittely ja reskontra


Heeros Ostolaskut -ratkaisu automatisoi ostolaskuprosessin manuaaliset rutiinit tehostaen työskentelyä. Kaikki yrityksellenne saapuvat laskut, myös paperi- ja sähköpostilaskut, voidaan vastaanottaa, tulkita ja tiliöidä automaattisesti vain sekunneissa. Tämän jälkeen selkeäkäyttöinen tarkastuskierto ohjaa laskujen käsittelyä aina kirjanpitoon, maksatukseen ja sähköiseen arkistoon asti. Tutustu Heeros Ostolaskut ratkaisuun tästä.

 

integraatiot

Integrointi Euroopan markkinoille

Tarjoamme yhteistyössä verkkolaskuoperaattori ja laskuliikennekumppanimme OpenTextin kanssa kansainvälistyvien ja kansainvälisten pk-yritysten tarpeisiin valmiin ratkaisun integroitua eurooppalaisille markkinoille Heeroksen osto- ja myyntilaskuratkaisujen kautta. Ratkaisumme tukee Eurooppalaisen verkkolaskutuslain standardien mukaisia välitysformaatteja, kuten Finvoice 3.0, TEAPPS 3.0 ja PEPPOL.

Lue lisää yhteistyöstä Opentextin kanssa >>

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä. Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa.
Heeros_Eevastiina-Vasanen_570325-1