<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

 

 

 

Raportointiohjelman integrointi taloushallintoon

Heeros integroituu helposti eri raportointijärjestelmiin

Raportoinnin integraatiot – reaaliaikaista dataa liiketoiminnan tueksi

Liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen sijainti useassa ohjelmistossa muodostaa informaatiosiiloja, jolloin tiedon hallinnointi ja päätöksenteko vaikeutuu. Tiedon hakuun ja sen siirtämiseen manuaalisesti järjestelmästä toiseen saattaa kulua myös useammalta ihmiseltä paljon aikaa.

Helposti eri raportointijärjestelmiin, kuten liiketoiminnan ja työajan seurantaan integroituva Heeros tukee liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Automatisoitu ja ajantasainen tiedonsiirto järjestelmästä toiseen nopeuttaa työskentelyä ja mahdollistaa oikea-aikaisen datan analysoinnin päätöksenteon tueksi tuoden selkeää kilpailuetua.

Raportoinnin integraatioita

Fuusor
Raportoinnin integraatiot
raportoinnin integraatiot
Raportoinnin integraatiot

Katso myös muut integraatiot

Kirjanpidon integraatiot

Etkö löytänyt etsimääsi integraatiota?

 

Etsitkö käyttämääsi järjestelmään Heeros integraatiota, mutta et löytänyt etsimääsi? Rakennamme jatkuvasti eri järjestelmiin uusia Heeros rajapintoja, joten kaipaamasi integraatiot voivat olla meillä jo työn alla. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Raportoinnin integraatiot

Tutustu Heeroksen BI-raportointiin


Heeros Fuusor-raportointi tarjoaa yrityksellesi monipuolisen ja automatisoidun raportointiratkaisun. Sen avulla luot näppärästi erilaisia raportteja niin liiketoiminnan seurantaan ja analysointiin kuin asiakasraportointiin.

>> Lue lisää BI-raportoinnista

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä. Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa.
Heeros_Eevastiina-Vasanen_570325-1
Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen (ERP) integrointi

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen (ERP) integrointi

Kasvavan yrityksen menestyvässä liiketoiminnassa taloushallinnon ja toiminnanohjauksen integrointi on avainasemassa. Harmittavan usein yrityksillä on käytössä eri taloushallinnon ja toiminnanohjauksen (ERP) järjestelmiä, jotka eivät keskustele keskenään.

Lue lisää

laskutusohjelma yritykselle

Kuinka valita laskutusohjelma yritykselle?

Yrityksen laskutusohjelman valintaan vaikuttaa erityisesti liiketoimintasi laajuus sekä millaisia ovat laskutettavat asiakkaat. Laskutusohjelman ja sen ominaisuuksien tulee vastata yrityksesi tarpeisiin. Vaikka suurin osa laskutusohjelmista toimii samalla periaatteella, saattaa lisäominaisuudet poiketa jopa suurelta määrin toisistaan.

Lue lisää