Raportointiohjelman integrointi taloushallintoon

Heeros integroituu helposti eri raportointijärjestelmiin

Raportoinnin integraatiot – reaaliaikaista dataa liiketoiminnan tueksi

Liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen sijainti useassa ohjelmistossa muodostaa informaatiosiiloja, jolloin tiedon hallinnointi ja päätöksenteko vaikeutuu. Tiedon hakuun ja sen siirtämiseen manuaalisesti järjestelmästä toiseen saattaa kulua myös useammalta ihmiseltä paljon aikaa.

Helposti eri raportointijärjestelmiin, kuten liiketoiminnan ja työajan seurantaan integroituva Heeros tukee liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Automatisoitu ja ajantasainen tiedonsiirto järjestelmästä toiseen nopeuttaa työskentelyä ja mahdollistaa oikea-aikaisen datan analysoinnin päätöksenteon tueksi tuoden selkeää kilpailuetua.

Raportoinnin integraatioita

Fuusor
Raportoinnin integraatiot
raportoinnin integraatiot
Raportoinnin integraatiot

Katso myös muut integraatiot

Kirjanpidon integraatiot

Etkö löytänyt etsimääsi integraatiota?

 

Etsitkö käyttämääsi järjestelmään Heeros integraatiota, mutta et löytänyt etsimääsi? Rakennamme jatkuvasti eri järjestelmiin uusia Heeros rajapintoja, joten kaipaamasi integraatiot voivat olla meillä jo työn alla. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Raportoinnin integraatiot

Tutustu Heeroksen BI-raportointiin


Heeros Fuusor-raportointi tarjoaa yrityksellesi monipuolisen ja automatisoidun raportointiratkaisun. Sen avulla luot näppärästi erilaisia raportteja niin liiketoiminnan seurantaan ja analysointiin kuin asiakasraportointiin.

>> Lue lisää BI-raportoinnista

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä. Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa.
Heeros_Eevastiina-Vasanen_570325-1