Heeros x Epicor

Heeroksen avulla täydennät Epicorin toiminnanohjausratkaisun taloushallinto-ominaisuuksia. Myös kansainvälisesti.

Application connections

 

Epicor

Epicor on erityisesti valmistavan teollisuuden tarpeisiin kehitetty ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmä. Sen avulla yritykset kykenevät optimoimaan toimintansa, lisäämään prosessiensa läpinäkyvyyttä sekä hallitsemaan resurssejaan entistä tehokkaammin.

Järjestelmän suunnittelussa Epicor on keskittynyt tarjoamaan muokattavia ratkaisuja, jotka räätälöidysti tukevat kunkin yrityksen liiketoiminnan kehittymistä.

 

 

Heeros + Epicor

Heeroksen Ostolaskut, Myyntilaskut ja Arkisto kirittävät Epicorin nopeasti ja kustannustehokkaasti uudelle aikakaudelle. Ilman kalliita, riskialttiita ja monimutkaisia ERP-muutoshankkeita.

Epicorin toiminnanohjaukseen sujuvasti integroituvia Heeroksen ratkaisuja käyttää jo nyt moni parempaan talousnäkyvyyteen ja kontrolliin tyytyväinen kansainvälisesti toimiva teollisuusyritys. 

Etsitkö Heeros-tilitoimistoja?

Läydä lähin Heeros-tilitoimistosi helposti sivuiltamme.

plus woman mobile 1
Heeros Epicor integration

Miksi Heeros?

Icon Save time light blue

20+ vuotta taloushallinnon parissa

Icon Fast light blue

500 000+ käsiteltyä laskua kuukausittain

Icon Easy to use light blue

Järjestelmä käytössä 30+ eri maassa

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia muutoksia Heeroksen käyttöönotto vaatii Epicoriin?

Heeroksen ratkaisujen käyttöönotto ei yleensä edellytä  suuria muutoksia Epicoriin. Mikäli muutoksia täytyy tehdä, ovat ne pääsääntöisesti hyvin maltillisia ja nopeasti toteutettavia.

Mitä Heeros maksaa verrattuna Epicorin moduuleihin?

Heerokselta voit ottaa käyttöön vain sen osan tai ne osat, jota tarvitset. Näin kustannukset pysyvät maltillisina.

Lisäksi Heeroksen yhteistyö Opentextin kanssa takaa verkkolaskut markkinoiden kilpailukykyisimmällä hinnalla. 

Yrityksellä on jo taloushallinnon ratkaisu integroituna Epicoriin, mitä hyötyä meille olisi Heeroksesta?

Nykyratkaisun ollessa perusteiltaan riittävän toimiva, voidaan ottaa Heeroksen ratkaisuista valita osat, jotka sopivat sekä Epicorin että taloushallintoratkaisun  rinnalle. Jos taloushallinnon ratkaisukokonaisuus kaipaa kokonaisvaltaisempaa uudistamista, kannattaa Heeros ottaa mukaan kilpailutukseen.

Heeros x Epicor ratkaisut

Heeros Sales invoice icon

Heeros Myyntilaskut

Nopeuta kassavirtaa parantamalla saatavien hallintaa. Luo ja lähetä laskuja tai tehosta ERP-laskutusta sekä hallitse myyntireskontraa helposti kotimaassa ja kansainvälisesti.  
Tutustu ratkaisuun
Heeros Purchase invoice icon

Heeros Ostolaskut

Yhdistä kaikkien toimittajien verkkolaskut sekä PDF- ja paperilaskut yhteen järjestelmään. Ratkaisu tulkitsee laskutiedot automaattisesti, jonka jälkeen kierrätät laskut helposti ja siirrät ne halutessasi toiminnanohjausjärjestelmään.
Tutustu ratkaisuun
Import and export

ERP Connector

ERP Connector -palvelulla voit taata muutoshankkeiden aikanakin luotettavan näkymä liiketoimintadataan. Saat käyttöösi valmiit integraatiopaketit sekä Heeroksen tiimin laajan asiantuntemuksen.
Tutustu ratkaisuun
Heeros Archive icon

Heeros Arkisto

Säilytä osto-, myynti- ja matkalaskut, tiliotteet, asiakirjat ja raportit tietoturvallisesti sähköisessä arkistossa. Sieltä ne ovat aina löydettävissä ja voit rajata näkyvyyttä käyttäjäoikeuksia muokkaamalla.
Tutustu ratkaisuun
Heeros Banking icon

Heeros Pankki

Helpota pankkiliikennettä yhdellä maksukanavalla, joka toimii yhdessä Heeroksen muiden ohjelmien kanssa. Maksa palkkoja, kassamaksuja ja myös muista järjestelmistä tuotuja maksuaineistoja.
Tutustu ratkaisuun

Kiinnostaako toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti.