<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Parhaiden kanssa

on ilo kehittyä

 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

 

 

 

 

 

Yhteistyökumppanimme

opentext-logo


Opentext on globaali integraatio- ja tiedonhallintapalveluihin erikoistunut yritys. Opentext mahdollistaa mm. verkkolaskutuksen kaikkien kauppakumppanien kanssa mukautuen lähettäjän ja vastaanottajan tarpeisiin.

Lue lisää Heeroksen ja OpenTextin yhteistyöstä.

Fuusor

 

Fuusor tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kustannustehokkaan Business Intelligence -palvelukokonaisuuden tiedolla johtamisen ja suunnittelun tueksi.

Tutustu Fuusor -raportointiin.


aditro_logo-768x159


Aditron Verkkopalkka mahdollistaa palkkalaskelmien lähettämisen suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Ekologinen, turvallinen ja kustannustehokas palkkalaskelmien käsittely tuo hyötyjä kaikille.

Lue lisää Aditrosta.

Ontime_logo_240px

 

Ontime Työaikaraportointi suoraviivaistaa palkkahallintoprosessin työajan kirjaamisesta palkanmaksuun. Valmiiksi tulkittu ja hyväksytty tieto siirtyy suoraan palkanlaskentaan tuoden tehoa, laatua ja nopeutta palkanlaskentaprosessiin.
Tutustu Heeroksen Ontime -työaikaraportointiin.

Novec-logo-300x162

 

Novec Oy on yritysten sovellus- ja teknologiapalvelujen toimittaja ja Heeros-jälleenmyyjä. Toimialue on Keski- ja Pohjois-Suomi. Novec Oy:n toiminnan vahvuuksia ovat paikallisuus, laadukas käyttöönoton tuki sekä nopea ja joustava asiakaspalvelu.

poutapalvelu-novec-oy-300x300

 

Novec Oy on tarjonnut asiakkailleen yli 15 vuoden ajan palvelukonseptia, joka tunnetaan nimellä Poutapalvelu. Yhtenä osana palvelukonseptia ovat Heeros ratkaisut. Poutapalveluun on nopea päivittää lisää käyttäjiä ja ohjelmistoja yrityksen tarpeiden mukaan. Tutustu Poutapalveluun.

Intrum_Logo_RGB_Black

 

Intrum on terveen talouden suunnannäyttäjä ja luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja Suomessa sekä Euroopassa. Perintädataa hyödyntäen Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan palvelut yrityksille ja yhteisöille.

Snowfox_logo_musta

 

Snowfox.AI -yhtiö on tekoälypohjaisen automatisaation vauhdittaja, joka taistelee tehokkaamman taloushallinnon puolesta vuoden jokaisena päivänä.

 

Qvik logo@10x

Qvik tarjoaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnallesi tai hioo vanhan digipalvelusi timantiksi. Qvik tarjoaa konsultointia ja toteutusta digipalvelun koko elinkaarelle.

 

Kirjurintuote logo

Kirjurituote Oy tuottaa taloushallinnon informaatiopalveluita. Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri -tilikartat ovat kirjanpidon asiantuntijan työkaluja. Heeros Kirjanpito -ratkaisussamme Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat ovat oletustilikarttoina.

Taloushallinnon integraatiot