Parhaiden kanssa

on ilo kehittyä

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyökumppanimme

taimer-temporary-logo_400px-transparent

Taimer ja Heeros kokonaisratkaisulla otat yrityksen projektit, resurssit, taloushallinnon ja kirjanpidon vaivatta haltuun.

Tutustu projektihallinnan ja talouden kokonaisratkaisuun

opentext


Globaali integraatio- ja tiedonhallintapalveluihin erikoistunut yritys Opentext mahdollistaa mm. verkkolaskutuksen kaikkien kauppakumppanien kanssa.

Lue lisää yhteistyöstä

THL


Taloushallintoliitto on taloushallintoalan edunvalvoja, kehittäjä ja kouluttaja. Heeros on Taloushallintoliiton yhteystyöjäsen.

Tutustu Taloushallintoliittoon

Kirjurintuote

Kirjurituote Oy tuottaa taloushallinnon informaatiopalveluita. Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri -tilikartat ovat kirjanpidon asiantuntijan työkaluja. Heeros Kirjanpito -ratkaisussamme Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat ovat oletustilikarttoina.

aditro


Aditron Verkkopalkka mahdollistaa palkkalaskelmien lähettämisen suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Ekologinen, turvallinen ja kustannustehokas palkkalaskelmien käsittely tuo hyötyjä kaikille.

Ontime

Ontime suoraviivaistaa palkkahallintoprosessin työajan kirjaamisesta palkanmaksuun. Valmiiksi tulkittu ja hyväksytty tieto siirtyy  palkanlaskentaan tuoden tehoa, laatua ja nopeutta palkanlaskentaprosessiin.

Tutustu työaikaraportointiin

Fuusor

Fuusor tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kustannustehokkaan Business Intelligence -palvelukokonaisuuden tiedolla johtamisen, raportoinnin ja suunnittelun tueksi.

Tutustu Fuusor -raportointiin.

Novec


Novec Oy on yritysten sovellus- ja teknologiapalvelujen toimittaja ja Heeros-jälleenmyyjä. Novec Oy:n toiminnan vahvuuksia ovat paikallisuus, laadukas käyttöönoton tuki sekä nopea ja joustava asiakaspalvelu.

poutapalvelu

Novec Oy on tarjonnut asiakkailleen yli 15 vuoden ajan palvelukonseptia, joka tunnetaan nimellä Poutapalvelu. Yhtenä osana palvelukonseptia ovat Heeros ratkaisut. Palveluun on nopea päivittää lisää käyttäjiä ja ohjelmistoja yrityksen tarpeiden mukaan.

Intrum

Intrum on luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja Suomessa sekä Euroopassa ja tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan palvelut yrityksille ja yhteisöille.

Snowfox

Snowfox.AI -yhtiö on tekoälypohjaisen automatisaation vauhdittaja, joka taistelee tehokkaamman taloushallinnon puolesta vuoden jokaisena päivänä.

Qvik

Qvik tarjoaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnallesi tai hioo vanhan digipalvelusi timantiksi. Qvik tarjoaa konsultointia ja toteutusta digipalvelun koko elinkaarelle.

Software from Finland

The Finnish Software and E-business Association is a community founded in 1993 for industry leaders. SFF advance the opportunities for success in an increasingly competitive international market for its members.

ePalkat Heeros

Heeros on tehnyt sopimuksen eSalary Evolution Oy:n kanssa palkkahallinnon ePalkat-ratkaisunsa kehittämisestä. Palkkahallinto on Heeroksen tilitoimisto- ja yritysasiakkaille suunnattu palvelu, joka kehittyy ja kasvaa kovaa vauhtia

Heeros on helppo integroida myös muhin taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmiin

 

Heeroksen yhteistyökumppaniksi? - Join the growth ride!

 
 Tutustumme aina mielellämme uusiin yrityksiin ja mahdollisuuksiin, joiden avulla voimme yhteistyössä auttaa asiakkaitamme menestymään.
Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.
 
Ota yhteyttä__