<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HeerOS_ePalkat1170x392

Moderni palkanlaskenta yritykselle – tehoa prosesseihin

5 keinoa tehostaa palkanlaskentaa


Tuntuuko, että nykyisellä palkanlaskentaohjelmallanne työ on tehotonta, vaatii paljon aikaa vieviä manuaalisia toimia ja aiheuttaa ylimääräistä stressiä, jotta hommat hoituvat ajallaan ja oikein? Pohdit ehkä jo keinoja palkkahallinnon sujuvoittamiseen ja kustannustehokkaampaan toimintaan, mutta et tiedä mistä aloittaa tai miten edetä.

Oppaamme avulla tunnistat perinteisten palkanlaskentaohjelmien kipukohdat ja tutustut miten moderni palkanlaskenta yrityksille tuo ulottuvillesi tehokkaamman palkkahallinnon, prosessin joka vaiheeseen. Jaamme avuksesi viisi keinoa sujuvoittaa palkanlaskentaa ja tehdä työstä myös mielekkäämpää.

Parhaimmillaan moderni ja automatisoitu palkanlaskenta yritykselle vaikuttaa positiivisesti koko yrityksen liiketoimintaan.

>> Lue lisää modernista palkanlaskentaohjelmasta!

Palkanlaskenta-yritykselle_-1024x286

Tehokas palkkahallinto – prosessin joka vaiheessa

Tutustu oppaassamme palkkaprosessissa huomioitaviin asioihin ja etene viiden konkreettisen keinon avulla kohti modernia palkkahallintoa

  1. Valitse moderni ja jatkuvasti kehittyvä työväline
  2. Huomioi omat erikoistarpeesi
  3. Hyödynnä automaatio
  4. Helpota palkanlaskijan työtä
  5. Ota kaikki irti raportoinnista
Lataa ilmainen opas täytämällä oheinen lomake ja nappaa vinkit talteen!

 

Moduulipohjainen ratkaisumme elää tarpeiden mukaan


Heeros palkanlaskenta on helppo integroida osaksi muita taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmia. Valmiiksi rakennetut rajapinnat yli sataan järjestelmään mahdollistavat erilaisten ohjelmien saumattoman yhteispelin ja taloushallinnon hallitun kehittämisen. Tutustu myös palkanlaskennan integraatioihin.

 

Täytä tietosi ja lataa opas

Palkanlaskenta-yritykselle