Blogi

BI-raportointi ja budjetointi tukee yritysjohtoa päätöksenteossa

Menestyäkseen liiketoiminta tarvitsee ajantasaista ja luotettavaa dataa, jonka avulla talousjohtajat voivat tehdä helpommin päätöksiä ja reagoida nopeammin mahdollisiin muutoksiin.
Katariina Telkkä
Katariina Telkkä  | 2 min lukuaika


Kun käytössä ovat modernit ja automatisoidut työvälineet sekä reaaliaikaiset tunnusluvut koostetusti, hoituu liiketoiminnan analysointi, tulkinta ja seuranta vaivattomasti. Taloushallinnon automaatio ja Fuusor BI-raportointi, sillä onnistut.

BI-raportointi liiketoiminnan tueksi

Joustavan ja yrityksen tarpeisiin mukautuvan toimialariippumattoman Business Intelligence raportointiratkaisun avulla yrityksen on helppo keskittyä olennaiseen, sillä kaikki tarvittava data löytyy visuaalisesti esitettynä yhdestä paikasta, jopa mobiililla. Saumattomasti muihin talous- ja toiminnanohjausjärjestelmiin integroituva Fuusor BI-raportointi koostaa tunnusluvut helposti mahdollistaen yrityksen liiketoiminnan systemaattisen kehittämisen ja kasvun. Lue myös, miten ajantasainen talousraportointi tehostaa liiketoimintaa yli maarajojen.

BI-raportointi sisältää myös budjetoinnin

BI-raportointi sisältää myös joustavien budjettipohjien käytön ja budjetoinnin. Kattava valikoima eri toimintoja ja ominaisuuksia tekevät budjetoinnista ja liiketoiminnan ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa.

Reaaliaikaiset tunnusluvut aina käytettävissä

Automaattisten datapäivitysten ansiosta BI-raportointi tarjoaa aina reaaliaikaiset tunnusluvut heti käyttöön, jolloin taloustietojen manuaalinen koostaminen eri lähteistä voidaan unohtaa. Automaattiset tiedonsiirrot voidaan määritellä esimerkiksi kirjanpidosta, osto- ja myyntilaskujärjestelmästä sekä CRM:stä, ERP:stä ja markkinointijärjestelmästä. Vaivatonta ja nopeaa.

Automatiikka nopeuttaa työskentelyä ja vapauttaa aikaa

BI-raportointi ja sen monimuotoiset ominaisuudet ovat hyödynnettävissä kaikenkokoisissa yrityksissä. Ohjelmisto luo näkymät ja raportit erilaisista matriiseista, kaavioista, mittareista ja teksteistä, joihin eri lähteistä automaattisesti noudettava data haetaan, lasketaan ja yhdistellään. Koontinäkymillä ja raporteilla voidaan interaktiivisten toimintojen avulla vaihtaa tarkastelun kohteita, jaksoja ja porautumisen tasoa, aina mielenkiinnon mukaan. Näin säästytään siltä, että joka asiaan pitäisi tehdä erilliset raportit.

Ohjelmiston automatiikka ja raporttien monimuotoisuus vapauttavat aikaa ja nopeuttavat työskentelyä. Voit muun muassa seurata työtuntien tehokkuutta toimipisteittäin ja näin ohjata resursseja tarvittaviin työvuoroihin. Lisäksi jää aikaa asiakkaiden konsultointiin ja tilitoimistoissa vaikkapa uusasiakashankintaan.

Helppokäyttöinen BI-raportointi vaivatta käyttöön

Valmiiden Heeros liittymien ansiosta Fuusor BI-raportoinnin käyttöönotto onnistuu vaivatta. Se sopii kaikenkokoisille yritykselle, myös moniyritysratkaisuksi. Heeroksen tilitoimistoasiakkaita varten tehdyt valmiit näkymät nopeuttavat käyttöönottoa, sillä datan tuonnin jälkeen, raportointi on heti käyttövalmis. Käyttäjä voi luoda helposti myös uusia raportteja ja näkymiä sekä käyttää juuri sellaisia mittareita, jotka palvelevat parhaiten yrityksen tarpeita. Fuusor BI-raportointi tehostaa talouspäättäjän työskentelyä ja tuo uusia oivalluksia tiedolla johtamiseen.

Ota yhteyttä, mikäli mietit yrityksesi raportoinnin kehittämistä!

Lue lisää asiantuntija-artikkeleistamme

Blogi
6 vaihetta asiantuntijayrityksen ohjelmistokustannusten optimointiin
Lue lisää
Blogi
Ajantasainen talousraportointi tehostaa liiketoimintaa
Lue lisää
Blogi
BI-raportointi ja budjetointi tukee yritysjohtoa päätöksenteossa
Lue lisää

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.