04

Kirjaa ja laskuta tunnit

Yrityksille on oleellista, ettei yksikään asiakkaalle tehty tunti jää laskuttamatta. Siksi kaikki tunnit kannattaa kirjata ylös heti yrityksen alkumetreiltä lähtien, jolloin ne tallentuvat muistiin ja kohdentuvat oikein.

Työajanseurantaa voi toki tehdä manuaalisesti, mutta se ei aina ole helppoa. Heeros PSA -toiminnanohjausjärjestelmällä tuntikirjaukset sujuvat sutjakkaasti sekä selaimella että mobiilisti. PSA automatisoi ajan seurannan, kulujen hallinnan ja laskutusprosessit, jolloin laskuihin tulee suoraan esimerkiksi ohjelmistoon kirjaamasi tietylle projektille kohdistuvat tunnit tai kulut.

04_hero

Tuntien hallinnan merkitys korostuu yrityksen kasvaessa

Resource_Planning_Gantt

Kun yritys kasvaa ja työntekijöiden määrä lisääntyy, on tärkeätä, että käytössä on työkalut johtamiseen ja projektinhallintaan. Vain seuraamalla tunteja voit seurata tehokkuutta ja parantaa sitä, sillä tuntiseurannan ansiosta pysyt ajan tasalla, mihin työntekijöiden aika menee ja mikä on heidän laskutusasteensa.

Heeros PSA -toiminnanohjausjärjestelmä sisältää myös resursointityökalun, jolla johdat tehokkaasti myyntiä, ohjaat työntekoa ja pidät projektit hallinnassa.

Time_tracker_dashboard_and_mobile

Saat tunnit kohdistettua suoraan eri asiakasprojekteille, ja ne koostetaan suoraan kyseisen projektin laskulle. Tunnit voit kirjata myös työlajeittain, joille voit määritellä omat tuntihinnat laskutusta varten.