Cavotec Finland Oy - Kansainvälinen taloushallinto

Cavotec Finland Oy - Kansainvälinen taloushallinto

Heeros on kaiken kokoisten yritysten ohjelmisto, joka helpottaa organisaatioiden taloushallintoa ympäri maailmaa. Cavotec Finland Oy otti Heeroksen käyttöön Suomessa vuonna 2013 ja nyt kansainvälisesti toimiva yritys hyödyntää ohjelmistoa globaalisti yli 20 maassa. Miksi Cavotec valitsi juuri Heeroksen taloushallinnon ohjelmistoksi ja mitkä ovat sen tarjoamat keskeiset edut?

Katso videolta tai lue alta Cavotec Finland Oy:n Merja Vänskän terveiset!

 

Kansainvälinen taloushallinto hoituu Heeroksella

”Tällä hetkellä Heeros on otettu käyttöön kaikissa meidän konttoreissamme ympäri maailmaa. Intia, Hongkong, USA, Ranska, Espanja, Uusi-Seelanti ja muutamia muita”, Merja Vänskä luettelee naurahtaen.

Cavotecilla ollaan alusta alkaen päästy hyvään vauhtiin Heeros Ostolaskujen käyttämisessä. ”Nyt ollaan siinä tilanteessa, että ostolaskupuoli on täysin Heeroksessa hallinnoitavissa”, Merja toteaa.

Sujuvuutta globaaliin toimintaan

Kansainvälisessä yrityksessä toiminnot yli maarajojen ovat nykyisin arkipäivää. ”Sanoisin, että kun on multikansallinen yritys, niin nyt on helpompi auttaa toisia yli rajojen. Jos esimerkiksi joku on lomalla niin laskut eivät jää silti seisomaan, koska töitä voidaan jakaa tai joku muu toisesta maasta voi hoitaa asian”, Merja kertoo esimerkin siivittelemänä.

Cavotecilla koetaan Heeroksen ohjelmistojen tukevan ja helpottavan tiimien toimintaa yli maarajojen usealla tapaa. ”Laskujen hyväksymiskäytöntä on se, että laskun hyväksyjä saattaa olla toisella puolella maapalloa. Tällöin sijainnilla ei ole merkitystä, sillä pystyt hyväksymään laskun missä ja milloin vaan”, Merja kertoo.

Heeroksen kanssa on helppo mennä eteenpäin

Heeroksen helppokäyttöisyys ja monipuolinen sekä erinomaiset hakuominaisuudet omaava arkisto saavat kiitosta Merjalta. ”Silloin kun toimin talouspäällikkönä Cavotec Finland Oy:ssa Heeros helpotti arkeani äärettömän paljon säästämällä aikaani. Laskujen käsittely oli tosi nopeaa, arkistointi oli helppoa ja kun tarvitsin vanhoja tietoja, niin ne löytyivät sekunneissa arkistosta”, Merja toteaa.

Ohjelmistojen käyttöönotto on Merjan mukaan ollut helppoa ja selkeää. ”Tässä nykyisessä roolissa, Group ERP Finance Managerina, olen vienyt tätä Heeros-projektia eteenpäin Cavotec konsernissa. Projekti on helpottanut elämääni, sillä Heeros on äärettömän helppo ottaa käyttöön, eikä vaadi mitään monimutkaisia asetuksia – ainoastaan käyttöönoton ja käyttäjien koulutuksen”, Merja toteaa lopuksi

**

Etsitkö yrityksellesi sopivaa taloushallinnon kokonaisuutta, joka sopii kansainväliselle yritykselle?

Tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin yrityksen taloushallintoon tai ota selvää tarkemmin Miksi Heeroksen ratkaisu sopii kansainvälistyvälle yritykselle.