Vuokraturva Oy - Heeros Ostolaskut on lyhentänyt laskujen kierrätysaikaa

Vuokraturva Oy - Heeros Ostolaskut on lyhentänyt laskujen kierrätysaikaa

Vuokraturva Oy:ssa taloushallinnon automatisointi ja nykyaikaistaminen sai jatkoa, kun yritys lähti mukaan pilotoimaan Heeros Ostolaskuratkaisua ensimmäisten joukossa.

Haaste Ratkaisu

Taloushallinnon prosessien tehostaminen

Vuokraturva Oy halusi automatisoida taloushallinnon prosesseja ja tätä kautta nykyaikaistaa laskujen käsittelyn.

Heeros Ostolaskuratkaisun käyttöönotto

Ostolaskuratkaisu automatisoi laskujen käsittelyn ja vähentää manuaalista työtä, mikä puolestaan lyhentää laskun kierrätysaikaa.

 Vuokraturva Oy:n saamien isännöitsijän todistuslaskujen käsittelyä piti nykyaikaistaa, ja kysyimme tähän apua tutulta kumppaniltamme Heerokselta. Olimme liikkeellä oikeaan aikaan, ja pääsimme mukaan uuden Heeros Ostolaskut -ratkaisun pilotointivaiheeseen, Kertoo Carita Tammela, hallintosihteeri Vuokraturva Oy:sta.

laskujen kierrätys

Vuokraturvalla huomattiin jo piloitointivaiheessa uuden ratkaisun hyödyt ja kuinka laskujen kierrätys yrityksessä nopeutui. Myös manuaalista työtä saatiin vähenettyä rutkasti taloushallinnon automaation ansiosta.

 Tarpeeseemme on vastattu, ja ylimääräinen manuaalinen työ on helpottanut Heeros Ostolaskujen käyttöönoton myötä. Ostolaskuprosessit ovat selkeytyneet ja laskujen kierrätysaika entiseen verrattuna on selvästi lyhentynyt. Kommunikointi Heeroksen kanssa on ollut helppoa ja luontevaa, toiveitamme kuunnellaan ja otetaan palvelun kehityksessä huomioon. Kiitokset Heerokselle jälleen kerran mainiosta yhteistyöstä, iloitsee Carita Tammela, hallintosihteeri Vuokraturva Oy:sta.

Tietoa asiakkaasta


Vuokraturva Oy on johtava asumisen ammattilaisten tiimi, joka tarjoaa kattavia vuokravälitys- ja myyntipalveluita. Yli sata ammattilaista kolmessa toimipisteessä (Helsinki, Turku, Tampere) varmistavat luotettavat vuokralaiset ja sujuvat asuntokaupat. Vuokraturva tunnetaan erityisesti edullisista kiinteistä välityspalkkioistaan ja laadukkaasta asiakaspalvelustaan. 

 

Lue myös, miten Vuokraturva on tehostanut toimintaansa myyntilaskuautomaation avulla >>

Tutustu Heeros Ostolaskut ratkaisuun ja kuinka automatisoit yrityksesi ostolaskuprosessin sen avulla >>