Automatisoitu ja nopea ostolaskujen käsittely ja reskontra

Heeros Ostolaskut -ratkaisu automatisoi ostolaskuprosessin manuaaliset rutiinit tehostaen työskentelyä. Kaikki yrityksellenne saapuvat laskut, myös paperi- ja sähköpostilaskut, voidaan vastaanottaa, tulkita ja tiliöidä automaattisesti vain sekunneissa. Tämän jälkeen selkeäkäyttöinen tarkastuskierto ohjaa laskujen käsittelyä aina kirjanpitoon, maksatukseen ja sähköiseen arkistoon asti.

Helposti ERP- ja taloushallinnon järjestelmiin integroituva Heeros, mahdollistaa sujuvan ja dynaamisen ostolaskuprosessin.

Ostolaskujen käsittely

Miksi Heeros Ostolaskut- ratkaisun käyttö kannattaa?

Sähköpostilaskut mukaan digitaaliseen prosessiin

Kun käytössänne on Heeros Ostolaskut, saatte verkkolaskujen tapaan myös skannattavat paperilaskut ja sähköpostin kautta saapuneet pdf-laskut helposti digitaaliseen prosessiin. Laskuformaatista tai toimittajasta riippumatta, kaikki laskut käsitellään yhdessä näkymässä, jolloin työskentely nopeutuu ja säästyy aikaa.


 

Ostolaskuprosessiin saadaan lisää tehoa ja nopeutta

Laskut rikastetaan automaattisesti toimittaja- ja tiliöintitiedoilla. Nopean tiedon tarkastuksen jälkeen, ne siirretään ennalta määritettyihin tarkastus- ja hyväksyntäkiertoihin.

Selkeä prosessi lisää työn tehoa. 

Tositteet ja käteiskuitit helposti laskun liitteeksi

Laskuun kuuluvat liitteet ja käteiskuitit saadaan helposti ladattua kierrossa olevalle laskulle Heeros eTositteen avulla. Lisäksi laskun käsittelijät voivat kirjoittaa laskuille kommentteja, jotka auttavat laskukäsittelyä. Työskentely helpottuu kun tarvittavat liitteet ja lisätiedot ovat jouhevasti suoraan laskuilla.


 

Parempi rahavirran kontrolli ja läpinäkyvyyttä toimintaan

Kassanhallintaa helpottavat raportit, kuten avoimet laskut, ostolaskupäiväkirja ja maksuennuste auttavat kontrolloimaan rahavirtaa ja hallitsemaan päivittäisiä rutiineja. Lisäksi laskukäsittelyn kattavat historiatiedot ja aukoton kirjausketju tuovat toimintaan avoimuutta ja takaavat tietojen läpinäkyvyyden.


 

Heeros Ostolaskut-ratkaisun ominaisuuksia

Laskujen vastaanotto ja automaattinen tulkinta

Verkkolaskut ohjataan suoraan operaattorilta Heeros Ostolaskuihin. Käytössänne on myös maksajakohtainen sähköpostiosoite, jolla ohjaatte skannaamanne paperilaskut ja sähköpostitse saapuneet laskut automaattiseen laskutietojen tulkintaan. Tehtäväksenne jää tarkastaa laskulle tuodut tiedot ja siirtää laskut haluamaanne tarkastuskiertoon.

Tarjoamme avuksenne myös palvelun laskujen skannaukseen. Tutustu skannauspalveluumme.

Tekoälyn tiliöintiautomatiikka

Laskujen automaattisen tulkinnan jälkeen voi ratkaisun oman oletustiliöintiautomatiikan lisäksi hyödyntää partnerimme Snowfox.AI:n tekoälyn tiliöintiehdotuksia.

Historiatiedoista oppiva AI-tiliöintiautomatiikka nopeuttaa ostolaskujen käsittelyä, vähentää virheitä ja kustannuksia.

Tutustu AI-tiliöintiehdotuksiin.

Laskujen kierrätys

Laskujen kierrätyksessä määritetään tarkastuskierrot, jotka määrittävät laskun pakolliset vaiheet ja vastuuhenkilöt laskun käsittelyn. Laskun vastuuhenkilö saa automaattisesti sähköpostiinsa ilmoituksen käsiteltävistä laskuista. Näin varmistetaan, että laskut käsitellään ajoissa eteenpäin, aina maksatukseen asti. Laskujen tarkastuksen ja hyväksynnän voi tehdä kätevästi myös mobiilisovelluksellamme.

 

 

Laskujen siirto kirjanpitoon ja reskontraan

Tarkastuskierron päätteeksi laskut siirretään yhden napin painalluksella kirjanpitoon tai ostoreskontraan ja arkistoidaan sähköiseen arkistoon. Mikäli käytössänne on jokin muu kuin Heeroksen kirjanpito tai ostoreskontra, onnistuu aineistojen siirrot eri järjestelmiin vaivattomasti valmiiden rajapintojen ja helpon integroitavuuden avulla.

Heeros arkistossa säilytät kaikki tositteet turvallisesti tallessa. Monipuolisten hakutoimintojen ansiosta löydät laskut helposti myös jälkikäteen, ja voit tarvittaessa palauttaa ne takaisin kierrätykseen lisäkäsittelyä, kuten laskuliitteiden lisäystä varten.

Ostoreskontra

Pankkiin lähetettävät maksuaineistot muodostetaan ostoreskontrassa. Maksuerän luontiin voidaan tarvittaessa määrittää myös hyväksyntävaihe ennen pankkiin lähetystä. Ostoreskontrasta maksat myös valuuttalaskut.

Pankista saapuvilta tiliotteilta kohdistetaan automaattisesti maksuerien suoritukset. Avoimien ja suoritettujen laskujen seuraaminen onnistuu selkeästi, ja lisäksi käytössä ovat kassanhallintaa tukevat raportit.

Matkalaskut ja -reskontra

Matkalaskun luonti onnistuu näppärästi Heeroksen mobiilisovelluksella jo matkan aikana tai selainversiolla matkan jälkeen. Lasku kierrätetään asetettujen vaiheiden ja vastuuhenkilöiden kautta, jonka jälkeen matkalaskureskontrassa voidaan muodostaa maksuaineisto pankkiin tai siirtää rajapintojen kautta käytössänne olevaan palkanlaskentaohjelmaan. Suoritukset kohdistetaan automaattisesti tiliotteilta, ja tiedot ilmoitetaan automaattisesti myös tulorekisteriin.

Ostolaskujen käsittely
ostolaskujen käsittely


Opas avuksesi - Näin saat laskutoimittajasi mukaan digitaaliseen prosessiin


Kuinka aktivoida sähköiseen prosessiin mukaan myös ne toimittajat, jotka lähettävät edelleen paperi- tai sähköpostilaskuja? Nappaa vinkit talteen ja lataa ilmainen opas avuksesi.

ostolaskujen käsittely


Lataa esite - Automatisoitu ostolaskujen käsittely ja reskontra


Lue miten Heeros Ostolaskut automatisoi ja tehostaa ja sujuvoittaa prosesseja. Pääset tutustumaan ohjelman ominaisuuksiin sekä miten se vähentää manuaalisia rutiineja.

Heeros Ostolaskut – nopeutta ja tehoa ostolaskuprosessiin

Katso demovideo ja näet käytännössä kuinka helppokäyttöinen Heeros Ostolaskut automatisoi ja nopeuttaa ostolaskuprosessia tuoden merkittävää ajansäästöä ja resurssien vapautumista liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Ostolaskujen käsittely

Laitetaanhan teidänkin ostolaskuprosessinne kuntoon!

 
Heeros Ostolaskut -ratkaisulla sähköposti- ja verkkolaskut nopeasti ja kustannustehokkaasti automatisoituun, digitaaliseen ostolaskuprosessiin.
 

Blogi

Heeroksen ostolaskuprosessi jatkaa uudistumista

Uudet teknologiat mahdollistavat tänä päivänä huikeita juttuja myös taloushallinnon tuotekehityksessä. Meillä otettiin ostolaskuprosessi tarkempaan syyniin, uudistamisen ensimmäinen tavoite oli laskujen vastaanottoprosessin nopeuttaminen.

Lue blogi

Ajankohtaista