Asiakkaan-perustaminen

Asiakkaan perustaminen – sujuvasti kerralla kuntoon

Asiakkaiden luonti helposti Heerokseen

Heeros-asiakkaan perustaminen uudistuu. Hankkeen valmistuttua se mahdollistaa, että käyttävät voivat aiempaa virtaviivaisemmin luoda uusia asiakkuuksia Heerokseen. Jatkossa asiakkaan perustietojen antamisen yhteydessä määritellään samalla kertaa niin käyttöön tulevat sovellukset kuin kussakin sovelluksessa käytettävät yhteiset asetukset ja rekisterit, kuten tilikartta ja pankkitilit. Kaikki sujuvasti kerralla kuntoon.

Prosessin vaivattomuutta lisää myös käyttäjän toimintaa ohjaava käyttöliittymä sekä toimintoihin sisälletyt käyttöohjeet. Näin harvemmin tehtävä toiminto luontuu helpommin, ilman virhetilanteita ja tuo samalla mielekkään käyttäjäkokemuksen.

Asiakkaan perustaminen
Asiakkaan perustaminen

Säästä aikaa – aika on rahaa

Kun asiakkaan perustaminen Heerokseen hoituu tehokkaasti ilman turhia odotuksia tai asiaan palaamista, säästetään kallisarvoista työaikaa. Vapautuvat resurssit voidaan ohjata tuottavampaan työhön, sillä rutiinien tehostuessa jää aikaa panostaa myös liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen.

Uudistuksen yksi tavoitteista onkin, että tilitoimistot voivat keskittyä paremmin asiakastyöhön, sillä etenkin uuden asiakkuuden alussa on tärkeää luoda hyvä ja luottamuksellinen suhde tilitoimistoyhteistyöhön

Näin asiakkaan perustamisprosessi toimii

  • Anna uuden asiakkaan perustiedot
  • Aktivoi asiakkaalle käyttöönotettavat sovellukset
  • Määrittele sovelluksille yhteiset asetukset ja rekisterit
  • Tilaa verkkolaskuyhteydet
  • Saat vahvistusviestin onnistuneesta prosessista

Heeros-sovellukset integroituvat helposti muihin taloushallinnon- ja toiminnanohjausjärjestelmiin.