Asiakastarina

Vuokraturva Oy - Heeros Ostolaskut on lyhentänyt laskujen kierrätysaikaa

Vuokraturva Oy:ssa tehty manuaalinen työ on vähentynyt merkittävästi Heeros Ostolaskut käyttöönoton myötä. Laskujen kierrätysaika on nyt selkeästi lyhyempi kuin ennen muutost.

Morbi a magna purus. Donec in ex commodo risus pulvinar cursus. Mauris venenatis tincidunt fermentum. Curabitur sodales sed diam sit.

Yritys: Vuokraturva Oy

Toimiala: Kiinteistö-ala

Yrityksen koko: 50-100 työntekijää

Liikevaihto 2021(arvio): 10 M€

Heeros-palvelut: Ostolaskut -ratkaisu, Myyntilasku -ratkaisu

Invoice icon

HAASTE

Talousallinnon prosessien tehostaminen

Vuokraturva Oy halusi automatisoida taloushallinnon prosesseja ja tätä kautta nykyaikaistaa laskujen käsittelyn.

Invoice icon-1

RATKAISU

Heeros Ostolaskuratkaisun käyttöönotto

Ostolaskuratkaisu automatisoi laskujen käsittelyn ja vähentää manuaalista työtä, mikä puolestaan lyhentää laskun kierrätysaikaa.

Vuokraturva Oy:ssa taloushallinnon automatisointi ja nykyaikaistaminen sai jatkoa, kun yritys lähti mukaan pilotoimaan Heeros Ostolaskuratkaisua ensimmäisten joukossa.

 Vuokraturva Oy:n saamien isännöitsijän todistuslaskujen käsittelyä piti nykyaikaistaa, ja kysyimme tähän apua tutulta kumppaniltamme Heerokselta. Olimme liikkeellä oikeaan aikaan, ja pääsimme mukaan uuden Heeros Ostolaskut -ratkaisun pilotointivaiheeseen, Kertoo Carita Tammela, hallintosihteeri Vuokraturva Oy:sta.

Ostolaskuprosessit ovat selkeytyneet ja laskujen käsittelyyn käytetty aika entiseen verrattuna selvästi lyhentynyt

Carita Tammela, Hallintosihteeri

Vuokraturva Oy

Vuokraturvalla huomattiin jo piloitointivaiheessa uuden ratkaisun hyödyt ja kuinka laskujen kierrätys yrityksessä nopeutui. Myös manuaalista työtä saatiin vähenettyä rutkasti taloushallinnon automaation ansiosta.

 Tarpeeseemme on vastattu, ja ylimääräinen manuaalinen työ on helpottanut Heeros Ostolaskujen käyttöönoton myötä. Ostolaskuprosessit ovat selkeytyneet ja laskujen kierrätysaika entiseen verrattuna on selvästi lyhentynyt. Kommunikointi Heeroksen kanssa on ollut helppoa ja luontevaa, toiveitamme kuunnellaan ja otetaan palvelun kehityksessä huomioon. Kiitokset Heerokselle jälleen kerran mainiosta yhteistyöstä, iloitsee Carita Tammela, hallintosihteeri Vuokraturva Oy:sta.
 

Tutustu Heeros Ostolaskut ratkaisuun ja kuinka automatisoit yrityksesi ostolaskuprosessin sen avulla >>

Invoice icon

TIETOA ASIAKKAASTA

Vuokraturva Oy on johtava asumisen ammattilaisten tiimi, joka tarjoaa kattavia vuokravälitys- ja myyntipalveluita. Yli sata ammattilaista kolmessa toimipisteessä (Helsinki, Turku, Tampere) varmistavat luotettavat vuokralaiset ja sujuvat asuntokaupat. Vuokraturva tunnetaan erityisesti edullisista kiinteistä välityspalkkioistaan ja laadukkaasta asiakaspalvelustaan. 

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.

Asiakastarina
Integroituja ratkaisuja ja yhteistyön voimaa
Lue lisää
Asiakastarina
Siirtyminen Heeros HR:ään Excelistä toi ajansäästöä Auranmaan Tilitiimille
Lue lisää
Asiakastarina
4 milj. liikevaihto Heeros PSA:n avulla: Superstar Agency priorisoi projektinhallinnan
Lue lisää