Blogi

Liitä taloushallinto osaksi toiminnanohjausjärjestelmääsi

Viimeistään nyt on aika luopua turhista, päällekkäisistä töistä ja varmistaa tarvittavien tietojen siirtyminen taloushallintoon helposti ja varmasti.
marraskuuta 3, 2023 | 2 min lukuaika

Toiminnanohjausjärjestelmä sisältää paljon samaa tietoa, jota myös taloushallinto tarvitsee. Erillisiä ohjelmia käytettäessä esimerkiksi tuntimerkinnät, matkalaskut ja alihankinnat on naputeltava erikseen kumpaankin järjestelmään, jolloin aikaa tietysti myös kuluu tuplamäärä.

Kun taloushallinto integroidaan toiminnanohjausjärjestelmään, yrityksen arki helpottuu ja tehostuu huomattavasti. Kaikki tiedot, kuitit ja laskut ovat helposti haettavissa ja siirrettävissä taloushallintoon. Taloushallinto-osasto saa tarvitsemansa tiedot ajallaan, paperikuiteista ja -laskuista voidaan luopua ja aikaa säästyy muuhun.

Mikään tärkeä tieto ei myöskään unohdu tai häviä matkan varrella, vaan tarvittavat tositteet ja kirjaukset saadaan varmuudella ja luotettavasti kulkemaan taloushallintoon asti. Se tarkoittaa sujuvuutta ja helppoutta sekä omalle yrityksellesi että taloushallinnostasi huolehtivalle taholle.

PSA-toiminnanohjausjärjestelmä luo erinomaisen pohjan taloushallinnon työlle

PSA-toiminnanohjausjärjestelmä toimii jo itsessään reskontranhallintatyökaluna mahdollistaen projektien tulo- ja kulupuolen seuraamisen reaaliajassa, yksinkertaisesti ja visuaalisesti. Se on myös helppo integroida taloushallinto-ohjelmiin, jolloin myynti- ja ostolaskut voi siirtää suoraan kirjanpitoon napin painalluksella. PSA:n tuntikirjaukset taas toimivat samalla tuntiseurantana palkanmaksua varten.

Myyntilaskut voidaan PSA:ssa generoida kätevästi tunneista, alihankinnoista, kulu- ja matkalaskuista sekä maksuposteista, ja luotu lasku voidaan lähettää taloushallinto-ohjelmaan tai suoraan maailmalle. Tällä tavalla projektitekemisen kokonaisuus ja laskuaineisto pysyvät selkeinä sekä PSA:n toiminnanohjauksessa että taloushallinto-ohjelmassa. Omalla projektitiimilläsi on kaikki tieto saatavilla toiminnanohjausjärjestelmässä, ja taloushallintotiimillä puolestaan omassa ohjelmassaan.

Pankki-rajapinnalla jopa myyntilaskujen seuranta on automatisoitu. Tilille saapunut suoritus kuittaa automaattisesti myyntilaskun PSA:ssa maksetuksi.

Matka- ja kululaskujen tekeminen kuitteineen säästää paljon aikaa taloushallinto-osastolla, kun laskutusaineisto saadaan koottua yhteen ja samaan ohjelmaan. Samalla kulujen seuranta projektikohtaisesti on vaivatonta, kuten niiden laskutuskin.

Onko yritykselläsi paljon projektikohtaista alihankintalaskutusta? PSA-ohjelmistoon voi ottaa alihankintalaskuja vastaan joko verkkolaskuina tai sähköisinä skannattuina laskuina. Alihankintoja voi todella näppärästi kohdistaa yhdelle tai useammalle projektille. Näin sinulla on koko projektin kaikki kulut ja tulot yhdessä paikassa.

laskutus Taimerissa

PSA -toiminnanohjausjärjestelmän sekä siihen yhdistetyn taloushallinto-ohjelman toiminnot ja hyödyt:

  • Tuntimerkintöjen omakustannehintojen ja myyntihintojen seuranta
  • Tuntien helppo laskutus
  • Alihankintojen vastaanottaminen ja kohdistaminen suoraan projekteille
  • Alihankintojen laskutus
  • Matkalaskujen ja kululaskujen kohdistaminen projekteille
  • Matka- ja kululaskujen laskutus
  • Maksupostien laskutus ja laskutuksen ennustaminen
  • Laskujen hallinta ja generointi projektinhallintatyökalussa
  • Integroitavuus useimpiin taloushallinto-ohjelmiin

 

PSA-ohjelmistoon integroitavissa olevat yleisimmät taloushallinto-ohjelmat ja muita integraatioita:

Heeroksen PSA-ohjelmiston yleisimpiä integraatioita

 

Kokeile PSA-toiminnanohjausjärjestelmää ilmaiseksi!

 

Jaa artikkeli:

Lisää samasta aiheesta

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.