Blogi

Kaikki, mitä Hubspot ja PSA -integraatiosta tarvitsee tietää

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä hyötyjä HubSpot CRM:n ja PSA:n integroimisesta on, ja miksi se on ratkaiseva askel projektiliiketoiminnan prosessien virtaviivaistamisessa.
Fredi Palmgren
Fredi Palmgren  | 4 min lukuaika

Tiesitkö, että 67 % B2B-ostopolusta tehdään nykyään digitaalisesti?* Jotta yritykset voivat voittaa asiakkaita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, niiden on pystyttävä tarjoamaan erinomainen ostokokemus. Asiakkaiden ymmärtäminen ja toiminnan virtaviivaistaminen on siksi tärkeämpää kuin koskaan

Samalla kun HubSpot auttaa yrityksiä mm. liidien käsittelyssä, asiakasviestinnässä ja markkinoinnin automaatiossa, PSA (Professional Services Automation) -ohjelmistot täydentävät näitä toiminnallisuuksia tarjoamalla työkaluja projektinhallintaan, resurssien hallintaan ja talouden seurantaan. HubSpot + PSA -integraatiolla myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutiimien yhteistyötä voidaan parantaa, mikä johtaa parantuneeseen tuottavuuteen ja tehokkuuteen.

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä hyötyjä HubSpot CRM:n ja PSA:n integroimisesta on, ja miksi integraatio on ratkaisevassa roolissa liiketoiminnan prosessien virtaviivaistamisessa.

 

HubSpotin vahvuus: Verkkosivuvierailusta voitettuun kauppaan

HubSpot on tehokas markkinointialusta, joka seuraa asiakkaan matkaa verkkosivuvierailuista aina liidiksi (Marketing Qualified Lead), myynnin vahvistamaksi liidiksi (Sales Qualified Lead) ja lopulta voitetuksi kaupaksi. Hubspotin vahvuudet ovat markkinoinnin automaatiossa, asiakassuhteiden ja myyntiputken hallinnassa.

HubSpotin edut eivät kuitenkaan rajoitu vain markkinointiin ja myyntiin. Oikeilla integraatioilla se voi toimia myös siltana muihin olennaisiin liiketoiminnan toimintoihin, kuten projektinhallintaan ja taloushallintoon.

Try PSA for free banner FI purple

PSA: Projektinhallinnan ja kannattavuuden mullistaja

Kun kauppa suljetaan HubSpotissa, kaikki tiedot voidaan automaattisesti synkronoida PSA-ohjelmistoon. Saumaton integraatio poistaa manuaalisen tietojen syötön, vähentää virheiden riskiä ja nopeuttaa prosessia.

PSA-ohjelmistossa hallinnoidaan laskutettavaa projektia toiminnallisuuksilla, joita ei ole saatavilla HubSpotissa mutta jotka ovat välttämättömiä asiakkuuden elinkaaren ja kannattavuuden hallinnassa. Näihin kuuluvat:

 • Projektinhallinta: PSA auttaa suunnittelemaan, seuraamaan ja hallitsemaan projekteja tehokkaasti.

 • Työajanseuranta ja laskutettavat tunnit: PSA:n avulla voidaan tarkasti seurata projekteihin käytettyä aikaa sekä laskutettavia tunteja.

 • Resurssien suunnittelu ja ennustaminen: PSA mahdollistaa resurssien tehokkaan suunnittelun ja kohdentamisen, varmistaen niiden optimaalisen hyödyntämisen.

 • Kustannusten ja kulujen hallinta: PSA auttaa seuraamaan projektiin liittyviä kustannuksia ja hallitsemaan kuluja.

 • Projektilaskutus: PSA virtaviivaistaa projektien laskutusprosessia luomalla laskut automaattisesti projektidataan perustuen.

Miksi integroida HubSpot ja PSA?

HubSpot CRM:n integroiminen PSA-alustaan voi tuoda lukuisia etuja yrityksille, kuten:

 • Virtaviivaistetut prosessit: Yhdistämällä kaksi tehokasta työkalua yritykset voivat automatisoida ja poistaa manuaalisia työtehtäviä, mikä johtaa sujuvampiin prosesseihin ja parannettuun tehokkuuteen.

 • 360 ° näkymä asiakastietoihin: Kun kaikki asiakastiedot synkronoidaan HubSpot CRM:n ja PSA:n välillä, yritykset saavat kokonaisvaltaisen näkymän asiakkaan ostopolusta ja asiakkuudesta, mikä mahdollistaa paremman päätöksenteon.

 • Parempi viestintä ja yhteistyö: Integraatio tuo mukanaan apuja viestintään sekä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun yhteistyön parantamiseen. Parempi tiedonkulku ja tiimityöskentely puolestaan parantavat tuottavuutta ja luo osaltaan saumatonta asiakaskokemusta.

 • Parempi tarkkuus: Automaattisen tiedonsiirron ansiosta virheiden riski vähenee merkittävästi, jolloin data on tarkempaa ja toimintoja voidaan tehostaa oikeampaan tietoon perustuen.

 • Parannettu projektinhallinta ja kannattavuus: Tiivistettynä, PSA:n integroiminen HubSpot CRM:n kanssa auttaa yrityksiä hallitsemaan projektejaan tehokkaasti, seuraamaan laskutettavia tunteja tarkasti, ennustamaan resurssitarpeita sekä hallitsemaan kustannuksia ja kuluja.

Kuinka integroida HubSpot PSA:han?

HubSpotin integroiminen PSA-ohjelmiston kanssa onnistuu yleensä sekä ohjelmistotoimittajien tarjoamien rajapintojen että heidän integraatiopalveluidensa hyödyntämisen avulla. Prosessi riippuu siitä, mitä PSA-ohjelmistoa käytät. Heeros PSA:ssa prosessi on erittäin yksinkertainen:

 1. Rekisteröidy Heeros PSA-tiliin valitsemalla sopiva paketti ja täyttämällä rekisteröitymislomake.
 2. Heeros PSA -tilissäsi siirry kohtaan Asetukset ja sitten Integraatiot > Kaikki integraatiot. Etsi HubSpot ja klikkaa 'Aktivoi' aloittaaksesi integraatioprosessin.
 3. Klikkaa sinistä 'Yhdistä HubSpot' -painiketta vahvistaaksesi aktivoinnin.
 4. Sinut ohjataan HubSpot-tilillesi. Valitse HubSpot-tili, jonka haluat integroida Heeros PSA:n kanssa.
 5. HubSpot näyttää, mihin Heeros PSA:lla on pääsy, kun integraatio on valmis. Vahvista tämä klikkaamalla 'Yhdistä sovellus'.
 6. Tämän jälkeen voit valita tarkat ominaisuudet ja tiedot, jotka haluat synkronoida Hubspotin ja PSA:n välillä. Kyllä, se on näin helppoa!

Usein kysytyt kysymykset Hubspotista ja PSA-integraatiosta

Voinko laskuttaa Hubspotin kautta?

HubSpotilla itsessään ei ole sisäänrakennettua laskutusta. Voit kuitenkin integroida sen erilaisten laskutus- tai taloushallinto-ohjelmien kanssa laskutusprosessin virtaviivaistamiseksi. Integroinnin avulla voit siirtää tiedot automaattisesti HubSpotin ja laskutusohjelman välillä, mikä helpottaa maksujen seurantaa ja laskujen hallintaa suoraan HubSpot-tililtäsi

Onko Hubspotilla verkkolaskutusta?

Ei, HubSpotilla ei ole omaa verkkolaskutustoimintoa. Mutta huoli pois, HubSpot voidaan integroida muiden ohjelmistojen kanssa. Esimerkiksi Heeros PSA:n integroiminen avaa ovet Heeroksen taloushallinnon ohjelmiin, kuten Myyntilaskuihin ja Ostolaskuihin, sekä muihin kolmansien osapuolten taloushallinto-ohjelmiin. Integraatioiden avulla varmistat saumattoman asiakassuhteen ja verkkolaskutuksen hallinnan.

Voiko Hubspotia käyttää projektinhallintaan?

Hubspot ei ole projektinhallintaohjelmisto, mutta integroimalla sen PSA-ohjelmistoon saat kokonaisuutena tehokkaan projektinhallintatyökalun. Voit siis hallita projektejasi, seurata aikaa, kohdentaa resursseja ja jopa käsitellä laskutusta yhdestä paikasta, saumattomassa yhteydessä myynnin ja markkinoinnin kanssa.

Mitä muita toiminnallisuuksia voin saada Hubspotin ja PSA:n integraatiolla?

Integroimalla HubSpotin PSA-ohjelmistoon, saat kattavat projektinhallintatoiminnot, mukaan lukien työajanseurannan, tehtävien hallinnan, resurssien kohdentamisen ja taloushallinnon. Tämä integraatio tarjoaa yhtenäisen alustan, jossa voit hallita asiakassuhteitasi, projektejasi ja talouttasi, tehostaen liiketoiminnan toimintojasi.

Voinko integroida HubSpotin minkä tahansa PSA-ohjelmiston kanssa?

Vaikka HubSpot voidaan integroida monien PSA-ohjelmistojen kanssa, yhteensopivuus riippuu tietystä ohjelmistosta. Voit tarkistaa saatavilla olevat PSA-ohjelmistot Hubsopt App Marketplacesta tai kysyä PSA-ohjelmiston toimittajalta tai HubSpotilta, onko integraatio mahdollista. Jos APIn tai integraatiopalveluiden käyttö on mahdollista, on todennäköistä, että ne voidaan integroida.

 

Miksi Heeros? Kaikki mitä tarvitset liiketoiminnan johtamiseen

Heeros PSA on kattava asiantuntijayritysten toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu myynnin, projektien ja talouden saumattomaan johtamiseen. Se keskittää projektien tiedot, automatisoi rutiinitehtävät ja tarjoaa kokonaisvaltaisen näkymän liiketoiminnasta, jotta resursseja voidaan kohdistaa tehokkaasta.

Ohjelmisto yksinkertaistaa ajan ja tehtävien hallintaa, virtaviivaistaa prosesseja ja toimii CRM:nä. Heeros PSA keskittää asiakastiedot, mikä helpottaa myyntiputken hallintaa. Käyttäjäystävällinen ohjelmisto, erilaiset näkymät ja monipuoliset raportointiominaisuudet tukevat  päätöksentekoa.

*Lähde: Cognism

HubSpot-Heeros PSA - integraatio 62 % kasvun tukena

Blink Helsinki kasvatti 2022 liikevaihtoaan 62 %. Edeltävänä vuonna yritys oli aloittanut toiminnan tehostamisen vaihtamalla toiminnanohjausjärjestelmänsä Heeros PSA:han.

Antti_Tolonen_purple_plus

Lue lisää

Webinaari
Tech-powered growth: Streamlining internationalization in professional services
Lue lisää
Blogi
Kaikki, mitä Hubspot ja PSA -integraatiosta tarvitsee tietää
Lue lisää
Blogi
6 vaihetta asiantuntijayrityksen ohjelmistokustannusten optimointiin
Lue lisää

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.