<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Taloushallintoon tehoa

tilitoimistokumppanin

avulla

 

 

Hoida yrityksesi taloushallinto fiksusti

Perinteisellä tavalla tehty taloushallinto vaatii paljon käsityötä ja aikaa, jonka lisäksi siitä aiheutuu turhia kustannuksia. Kulutetaanko teidänkin yrityksessänne paljon aikaa myyntilaskujen tulostamiseen ja lähettämiseen tai ostolaskuissa paperilaskujen käsittelyyn, tarkastamiseen, hyväksymiseen ja kirjaamiseen? Käytättekö aikaa myös kadonneiden aineistojen etsimiseen, jotta saatte laskut, käteiskuitit, tiliotteet ja muun kirjanpitoaineiston toimitettua kirjanpitäjälle?

Nopeus ja kustannustehokkuus ovat liiketoiminnan kannattavuuden edellytyksiä. Kun perusprosessit tehostuvat, saadaan kustannussäästöjä. Automatisoiduilla toiminnoilla voidaan myös vapauttaa voimavaroja asiakaspalveluun, yrityksen talouden ohjaukseen ja tulevaisuuden suunnitteluun.

Heeros tilitoimiston asiakkaalle

Perinteisen taloushallinnon haasteita

  • Käteiskuitit häviävät tai jäävät toimittamatta
  • Ostolaskujen käsittely vie runsaasti aikaa
  • Laskujen maksut ovat myöhässä, vaikka tilillä on katetta
  • Laskuja katoaa
  • Toimittaja edellyttää verkkolaskun käyttöä
  • Liitteiden lähetys aiheuttaa päänvaivaa
  • Myyntilaskutus laahaa
  • Saatavien seuranta on puuttellista
  • Kokonaiskuva tilanteesta puuttuu

Mitä tarkoittaa sähköinen taloushallinto?

Sähköisen taloushallinnon ei tarvitse olla mörkö. Jos hoidat omat talousasiasi verkkopankilla, omaksut myös pilvipalveluna tarjotun taloushallinnon ohjelmiston helposti. Sähköisyys tarkoittaa käytännössä sitä, että aiemmin käsin ja paperilla tehdyt taloushallinnon rutiinityöt hoidetaan internetin välityksellä.

Sähköisen taloushallinnon myötä säästyt laiteinvestoinneilta ja ohjelmistoasennuksilta. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia ohjelmistopäivityksistä,  vaan voit ilman tietoturvariskiä hoitaa netin välityksellä koko taloushallintosi millä laitteella tahansa, missä ja milloin vaan. Ja mikä parasta, yhteiskäyttöisesti tilitoimistomme kanssa.

Sähköisen taloushallinnon avulla tehostat ja automatisoit rutiineja, säästät aikaa ja pinokaupalla paperia sekä olet alati selvillä reaaliaikaisesti yrityksesi taloustilanteesta.

Sähköisyyden hyötyjä yrityksellesiHommat hoituvat ajasta ja paikasta riippumatta – Helppoa ja nopeaa

Ohjelmiston yhteiskäyttö tilitoimistosi kanssa – Selkeää ja avointa yhteistyötä, vähemmän turhaa viestiliikennettä

Toistuvat rutiinityöt ovat automatisoitu – Vähemmän manuaalityötä ja virheitä

Kaikki taloushallinnon materiaalit sähköisessä muodossa – Materiaalit aina helposti saatavillaEi hävinneiden kuittien etsimistä – Matkalaskut ja kuittien tallennus hoituu jo matkalla

 

 

Resurssien vapautuminen rutiinitehtävistä – Aikaa panostaa ydintehtäviin ja asiakaspalveluun


Miksi valita Heeroksen ohjelmistot?

Voit halutessasi ottaa käyttöön kerralla koko Heeros ohjelmistokokonaisuuden tai ainoastaan juuri nyt liiketoimintaasi parhaiten palvelevat ohjelmat. Ohjelmien helpon integroitavuuden avulla liität käytössäsi olevat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmat yhdeksi kokonaisuudeksi. Yrityksesi tarpeiden muuttuessa kasvatat Heeros ohjelmistoperhettä vaivatta.

Heeroksen helppokäyttöisyys, hyvät hakutoiminnot, porautuvuus ja automaatio tuovat tehoa työskentelyyn. Saapuvien ilmoitusten avulla muistat hoitaa käsiteltävät laskut ja umpeutuvat sopimukset. Kattava raportointi antaa myös paremman kokonaiskuvan yrityksesi taloustilanteesta. Tilitoimistomme kanssa yhteiskäyttöinen Heeros sujuvoittaa työskentelyä, sillä sama työkalu ja samat näkymät ohjelmista, auttavat asioiden hoidossa.

Yrittäjien taloushallinnon mobiilisovellus


Heeros Mobiilin avulla voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja taloushallinnon rutiinitoimet sujuvat kuin itsestään. Mobiilissa myyntilaskujen luonti onnistuu samantien sekä matkalaskut ja kuittien tallennus hoituvat jo matkalla.

Perusasiat hoituvat siis missä tahansa ja taloushallinto on napakasti taskussasi.

5 syytä olla käyttämättä Heeros mobiilia - Vai kannattaisiko sittenkin?

Heeros 5 syytä etusivu kuva

Heeros Mobiili pähkinänkuoressa - Katso ja lataa esite!

tuoteesitteiden etusivu kuva_
Heeros tilitoimiston asiakkaalle

Kuinka pääset Heeros käyttäjäksi?

Mikäli kiinnostuit Heeros ohjelmistosta, ota yhteyttä tilitoimistoomme. Kerro yrityksesi tarpeista, jonka myötä voimme keskustella Heeros ohjelmistojen tarjoamista ratkaisuista.

Tilitoimistomme auttaa sinua löytämään oikeat valinnat ja sopimuksen syntyessä hoitaa ohjelmiston käyttöönoton sekä antaa käyttökoulutuksen. Samalla voimme sopia myös työnjaosta ja toimintatavoista. Ja jos tulee kysyttävää, olemme aina tarvittaessa apunasi.

Kun jätät taloushallinnon rutiinit tilitoimistomme hoitoon, voit keskittyä täysillä yrittämiseen!