Financial Specialist Elina Paukkio

5 min lukuaika

Jyväskylästä kotoisin oleva Elina Paukkio tuli Heerokselle ilman suuria odotuksia. Työ kuitenkin yllätti Financial Specialistin positiivisesti ja oma ura alkoi rakentua toiveiden mukaiseen suuntaan.

 

Uusi rooli ylitti odotukset


Elina tuli osa-aikaiseksi työntekijäksi Heeroksen pääkäyttäjäpalveluun jo Tradenomi-opintojensa ohessa. Aikaisempaa kokemusta laskuliikenteen parista oli kertynyt muun muassa Balentorilta, mutta muuten siirtyminen ohjelmistoyritykseen oli tavallaan hyppy tuntemattomaan. Valmistumisen jälkeen kokopäiväiseksi muuttunut työ kuitenkin ylitti toiveet ja oma ura lähti oikeaan suuntaan.

– Olen viihtynyt Heeroksella valtavan hyvin. Pääsääntöisesti työskentelen taloushallinnossa eli hoidan laskutukseen liittyviä asioita ja reskontraa sekä laskutuksen asiakaspalvelua. Lisäksi toimin toisinaan apuna pääkäyttäjäpalvelussa, joten työnkuva on juuri sellainen, jossa oma rakkaus rutiineihin ja järjestelmällisyyteen pääsee oikeuksiinsa. Sitä paitsi arvostan kaikkea kotimaista ja siksi on hienoa olla kansainvälistyvän suomalaisen yrityksen palveluksessa.

Plussana hyvät edut, tapahtumat ja fiilis


Elinan mukaan parasta asiantuntijatyössä on se, kun saa ratkoa asiakkaiden asioita kuntoon. Ja vaikka välillä on kiirettä, työ ja sen ympärillä olevat edut sekä yhteisölliset hetket tekevät arjesta mukavaa.

– On ihana välillä höpötellä hauskojen ihmisten kanssa töiden lomassa. Meillä on myös yhteisiä aamiaistilaisuuksia, teemaviikkoja ja muita kivoja tapahtumia. Lisäksi työajat joustavat omien tarpeiden mukaan ja etätöitäkin voi halutessaan tehdä. Eli kyllä Heeroksella moni asia on mietitty niin, että osaavat ihmiset viihtyvät ja tykkäävät olla täällä.

Heeroksella kannustetaan jatkuvaan itsensä kehittämiseen, mutta myös käytännön työ nähdään oppimisprosessina

Elina Paukkio

Töissä saa oppia tekemällä


Heeroksella kannustetaan jatkuvaan itsensä kehittämiseen, mutta myös käytännön työ nähdään oppimisprosessina. Ilmajoogaa ja leipomista harrastava Elina tykkääkin nimenomaan siitä, että saa tehdä asioita monipuolisesti sekä vapaa-ajalla että financial specialistin työssä.

– Meillä saa kouluttautua ja oppia myös ihan tekemällä. Itseäni kiinnostaa luonnollisesti kehittyminen omassa roolissani, mutta myös taloushallinnon kokonaisvaltainen ymmärtäminen laajemmin. Eikä sen asian suhteen oikeastaan voisi olla parempaa paikkaa kuin Heeros.

 

Kiinnostuitko? Hae meille työkaveriksi!

Katso avoimet työpaikkamme tai lue lisää Heeroksesta työnantajana.

 

Jaa artikkeli:

Uratarina
Head of Customer Success Henrik Forsberg
Lue lisää
Uratarina
Senior Application Specialist Maija Hiljanen
Lue lisää
Uratarina
Scrum Master Dmitrijs Ozerovs
Lue lisää