Senior Application Specialist Maija Hiljanen

6 min lukuaika

Jyväskylässä Senior Application Specialistina työskentelevä Maija Hiljanen on ollut Heeroksella vuodesta 2017. Hän on vuoteen 2023 mennessä edennyt osa-aikaisesta asiakaspalvelijasta sovellusasiantuntijaksi ja vastaa myös tuen osalta operaattoriyhteistyöstä. Uralla etenemiselle olikin heti alusta asti selkeät tavoitteet, jotka on ollut mahdollista saavuttaa Heeroksella. 

 

Heeros mahdollistaa uralla etenemisen ja omanlaisen roolin löytämisen 


Heeroksen kasvu tarjoaa työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet edetä uralla, ja Maijallekin on ollut tärkeää mahdollisuus kehittyä yrityksen sisällä. Hän on tyytyväinen, että on halutessaan päässyt kokeilemaan toista roolia ja tekemään erilaisia työtehtäviä. Maija on pystynyt itse vaikuttamaan työnkuvaansa ja voinut muokata omaa rooliaan omien kiinnostusten kohteiden mukaan.

Tuessa työskentely on sosiaaliselle ja positiiviselle Maijalle ominainen rooli, sillä hän tykkää olla tekemisissä eri ihmisten kanssa. Kaikki päivät ovat Maijan työssä erilaisia, mikä on hänelle yksi työn parhaista puolista. Lisäksi työhön kuuluva ongelmaratkaisu tuo sopivaa haastetta. Maijalle antoisimpia ovat haastavat projektit, joissa hän pääsee tekemään ja oppimaan paljon uutta. 

Ongelmaratkaisu ja asiakaskohtaamiset ovat kaiken suola. Sovellustuessa opin joka päivä jotain uutta, mikä motivoi todella paljon.

Maija Hiljanen

Yhteisöllisyys ja joustavuus ovat Heeroksen vahvuuksia 


Sosiaalisuus ja yhdessä tekeminen korostuvat Maijan työssä myös tiimin sisällä. Hän kertoo oman ryhmänsä olevan huipputiimi, ja yhdessä heillä on paljon erilaista osaamista. Maija kertoo, että tiimin jäsenet tekevät paljon työtä yhdessä, ratkovat asioita ja auttavat toisiaan sisäisesti, mikä on hänen mielestään tärkeää. Hän kokee myös saavansa olla täysin oma itsensä, mikä ei ole aina itsestään selvää.

– Meillä on tosi hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki. Tiimistä löytyy helposti lähestyttäviä ihmisiä.

Maija korostaakin, että yksi Heeroksen vetovoimatekijöistä on yhteisöllisyyden tunne. Yrityksen sisällä on hyvä yhteishenki ja helposti lähestyttäviä työkavereita. Erityisesti lapsiperhearjen keskellä on ollut tärkeää, että töissä on rento ja hyvä meininki. 

– Yhdessä tekeminen on Heeroksen vahvuus. Töihin on kiva tulla ja hyvä porukka ympärillä on mukava tehdä töitä.

Maijalle työnantajassa tärkeää on joustavuus, joka mahdollistaa henkilökohtaisen elämän ja työn yhdistämisen. Hänen mukaansa tämä toteutuu Heeroksella erinomaisesti. Heeros on tukenut hänen opintojaan työn ohella, minkä ansiosta Maija on saanut aiemmin kesken jääneet opinnot päätökseen. Tämä on ollut hänelle äärimmäisen tärkeää ja osoittaa aitoa joustavuutta.  

 

Kiinnostuitko? Hae meille työkaveriksi!

Katso avoimet työpaikkamme tai lue lisää Heeroksesta työnantajana.

Jaa artikkeli:

Uratarina
Head of Customer Success Henrik Forsberg
Lue lisää
Uratarina
Senior Application Specialist Maija Hiljanen
Lue lisää
Uratarina
Scrum Master Dmitrijs Ozerovs
Lue lisää