Blogi

Heeroksen PSA-ohjelmisto: kokonaisratkaisu yrityksesi hallintaan

4 min lukuaika

Oletko käyttänyt aikaa ja resursseja moniin erillisiin ohjelmiin ja alustoihin hallitaksesi myyntiä ja projekteja? Jakaako raportointityökalusi data-analyysia sidosryhmillesi vain rajallisesti? Oletko ikinä pyytänyt ylimääräisiä kopioita laskuista tai kulukuiteista, koska et koskaan saanut niitä alunperinkään tai ne ovat kateissa? Tuntuuko sisäisten ja ulkoisten viestintätyökalujen valtava määrä sinusta ylitsepääsemättömältä? Etsitkö skaalautuvaa ja kokonaisvaltaista työkalua yrityksesi hallintaan?

Jos vastasit kyllä, Heeroksen PSA-ohjelmisto (Professional Services Automation) on keskitetty ratkaisu kaikkiin yrityksesi haasteisiisi.

Mikä on Heeroksen PSA-ohjelmisto?

Heeroksen PSA-ohjelmisto auttaa asiantuntijapalveluita tarjoavia yrityksiä hallitsemaan myyntiä, projekteja, tiimejä ja taloutta yhdestä paikasta kokonaisvaltaisen toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Heerokselta löytyy räätälöityjä ratkaisuja arkkitehti, konsultointi-, markkinointi-. viestintä- ja mediayrityksille, tilitoimistoille, IT-konsulttiyrityksille ja muille asiantuntijapalveluita tarjoaville toimijoille.

Voit korvata enemmän kuin 8 eri ohjelmaa Heeroksen keskitetyllä PSA-ohjelmistolla, joka skaalautuu vaivattomasti yrityksesi kasvun mukaan. Säästät aikaa ja rahaa pyörittämällä liiketoimintaasi yhdellä yksinkertaisella ja integroidulla alustalla.

PSA-ohjelmiston ominaisuudet

Heeros tarjoaa keskitetyn alustan yrityksesi hallintaan alusta loppuun paikasta riippumatta, milloin vain ja millä tahansa laitteella. Siinä on kaikki yrityksesi hallintaan tarvittavat työkalut, kuten:

Toiminnanohjausjärjestelmän sisältämät ratkaisut

Heeroksella PSA-ohjelmisto sisältää seuraavat ratkaisut. Ohjelmisto on ostettavissa muutamissa paketeissa, jotka sisältävät eri määrän ominaisuuksia. Voit tutustua paketteihimme tarkemmin täällä 

Sales CRM

Myyntiputken hallinta voi olla kallista ja aikaavievää työkaluilla, jotka eivät ole keskenään integroituja. Heeroksen ainutlaatuisessa Sales CRM -ratkaisussa on keskitetty liidien hallintajärjestelmä, joka automatisoi ja yksinkertaistaa pitkiä ja monimutkaisia myyntiprosesseja. Voit lisätä ja hallita liidejä, luoda ja lähettää tarjouksia, seurata liidejäsi myyntiputken eri vaiheissa, arvioida myyntituloa ja aikatauluttaa useita myyntitoimintoja samassa alustassa. Kuvittele, kuinka paljon aikaa ja vaivaa sinulta  voi säästyä!

Arvaa, mitä tapahtuu, kun kaupat on tehty? Voit laskuttaa voitetut projektit suoraan Heeros PSA:n kautta. Siellä voit luoda ja lähettää laskuja vain muutamalla painalluksella. Voit tallentaa kuluja paikasta riippumatta ja lisätä ne laskuihin. 

Lisäksi PSA-ohjelmiston intuitiivinen ja visuaalinen näkymä antaa sinulle kattavan yleiskatsauksen myyntisykleistäsi. Sinun on mahdollista päästä heti käsiksi tärkeisiin liiketoiminnan mittareihin, kuten tuloihin ja menoihin, tiimisi suorituskykyyn ja käyttöasteeseen, yrityksen kuluihin, asiakkuuksien kannattavuuteen. PSA-ohjelmiston raportointi auttaa sinua tekemään liiketoimintasi kannalta parempia päätöksiä.

Project Management

Onko sinulla ikinä ollut projektia, joka ei pysynyt aikataulussa tai sille suunnitellussa budjetissa? Onko sinusta resursointitarpeiden tarkka ennustaminen vaikeaa? Onko tiimilläsi vaikeuksia tuntikirjausten ja työtehtävien hallinnan kanssa?

Projektinhallinta on tänä päivänä paljon haastavampaa kuin vielä muutama vuosikymmen sitten. Resursseja, dataa ja ihmisiä on jaoteltuna eri paikkoihin ja aikavyöhykkeisiin enemmän kuin koskaan aiemmin. Tutkimukset antavat ymmärtää, että oikeiden työkalujen ja resurssien puutteen takia yli 70% projekteista todennäköisesti epäonnistuvat. Heeroksen PSA-ohjelmisto on kehitetty nykypäivän projektipäälliköiden ja heidän tiimiensä kasvavia tarpeita ajatellen. 

PSA-ohjelmistossa voit hallita kaikkia projekteja, tehtäviä, resursseja ja viestintää, ja meidän vahva CRM-järjestelmämme takaa sinulle helpon pääsyn asiakastietoihin milloin vain. Saat kokonaisvaltaisen yleiskatsauksen projekteista ja resursseista intuitiivisen ja interaktiivisen näkymän kautta. Tämä auttaa sinua pysymään ajan tasalla mittareista ja takaa, ettet enää ikinä ole myöhässä deadlineistasi.

Mikä on sinun mielestäsi avain onnistuneeseen sidosryhmien hallintaan? Se on tehokas tiimi- ja asiakasyhteistyö. Heeroksen avulla voit pitää yhteyttä reaaliaikaisesti käyttämällä tiettyyn projektiin sitoutuneita tauluja, jakaa tiedostoja rajattomasti ja viestiä helposti automatisoiduissa keskusteluryhmissä.

Resursointi ja tehtävien hallinta ovat myös osa projektinhallintaa. Heeroksen resursointiin tarkoitetun Gantt-kaavion avulla voit osoittaa tehtäviä taitojen ja prioriteetin mukaan ja saat yksityiskohtaisen yleiskatsauksen projektisi aikataulusta.

Resurssien hallinnasta puheen ollen, käyttävätkö työntekijäsi vieläkin laskentataulukoita työtuntien kirjaamiseen? PSA-ohjelmistossa on automaattinen työajanseurannan työkalu, joka voi allokoida tunteja projekteille. Tämä auttaa sinua analysoimaan laskutettavia tunteja helposti ja yksinkertaistamaan monimutkaisia palkkahallinnon prosesseja. Sen avulla voit myös hallita laskuja ja kululaskuja taloushallinnon työkalujen avulla. 

PSA-ohjelmiston avulla hallitset jokaista projektia alusta loppuun yhtä keskitettyä projektinhallintaratkaisua käyttäen. Eikös olekin siistiä?

 

ERP-järjestelmä (Enterprise Resource Planning)

Jos olet yrityksen omistaja, yksi asia, jonka yrityksesi taatusti tarvitsee on järjestelmä, joka hyödyntää innovatiivisia ratkaisuja parempien liiketoiminnallisten päätösten tekemiseen. Tämä on juurikin sitä, mihin Heeroksen toiminnanohjausjärjestelmä on tarkoitettu - yksinkertaistamaan työntekoa, parantamaan tehokkuutta, edistämään myyntiä ja taloutta sekä antamaan sinulle syväluotaavia raportteja ja analytiikkaa. 

Työnteko käyttämällä useita eri liiketoiminnan työkaluja, jotka eivät ole integroituja, on tehotonta, kallista ja aikaavievää. PSA-ohjelmisto on pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka yhdistää ja keskittää kaikki asiantuntijayrityksen tarvitsemat toiminnot. Tämä parantaa yrityksen suorituskykyä ja laskee operatiivisia kuluja.

PSA-ohjelmisto antaa raportteja ja tietoa, joiden avulla liiketoimintasi kasvaa moninkertaisesti toimialasta tai yrityksen koosta riippumatta. Heeroksen edistyksellinen ennustava analytiikkaominaisuus hyödyntää dataa ja antaa strategista liiketoiminnan tietoa auttaen sinua tekemään harkitumpia päätöksiä.

PSA-ohjelmisto on myös saumaton ratkaisu koko order to cash -prosessin suoraviivaistamiseen. Voit luoda arvioita, tehdä ostotilauksia, luoda kululaskuja ja kohdentaa kuluja projekteille PSA:n avulla. Heeroksen toiminnanohjausjärjestelmä on mahdollistaa liiketoimintasi kasvun. Voit myös integraatioiden avulla yhdistää PSA-ohjelmiston sinulle parhaisiin tuottavuutta parantaviin ohjelmiin ja automaatiotyökaluihin kasvattaaksesi yrityksen tehokkuutta ja kiihdyttääksesi suorituskykyäsi.

Kokeile PSA-toiminnanohjausjärjestelmää ilmaiseksi!

Jaa artikkeli:

Lisää samasta aiheesta

Blogi
Taimer on Heeros - Nyt ja jatkossa
Lue lisää
Blogi
6 vaihetta asiantuntijayrityksen ohjelmistokustannusten optimointiin
Lue lisää
Blogi
Verkkolaskutus ja 12 syytä siirtyä siihen
Lue lisää

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.