Tuotteet

Heeros Kirjanpito

Kirjanpito on keskeinen osa Heeroksen kokonaisjärjestelmää

Heeros Kirjanpito on yhdessä tilitoimistoasiakkaiden kanssa kehitetty. Se koostaa kirjanpidon tallennetuista tapahtumista sekä sähköisesti käsitellyistä osto-, myynti- ja matkalaskuista, sekä automaattitapahtumista. Kirjanpidon manuaalitallennuksen sujuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Kirjanpitotyö tehostuu käyttämällä automaatio-toimintoja: Laskujen esitiliöinti, tiliotekirjanpito sekä vientien että kirjaussääntöjen automatisointi. Kirjanpitotapahtumia voidaan vyöryttää ja jaksottaa. Reskontratapahtumat päivittyvät järjestelmään automaattisesti viitemaksuaineistosta sekä tiliotteelta.

Laskureskontrien ja kustannuspaikkojen sekä seurantakohteiden käyttö laajentaa ohjelmiston käyttöaluetta sekä raportoinnin monipuolisuutta. Yritysten ylläpitoa helpottavat malliyritysten ja yritysten yhteisten tietojen käyttö. Heeros Kirjanpidon raportointi muokattavissa ja itsekin määriteltävissä. Raportointinäkymät toimivat myös pdf.- ja CSV-raportteina. Heeros Admina toimii Kirjanpidon raporttiportaalina.

Tilitoimiston asiakas voi myös porautua raportin sisältöön suoraan kirjanpidon raporttinäkymästä. Tietojen hyödynnettävyyttä lisää yhteydet ulkoisiin raportointiohjelmistoihin sekä liittymät viranomaisraportointiin.

Hyödyt

  • Kustannussäästöt: automatisointi vähentää manuaalisen työn tarvetta ja virheitä
  • Joustavuus: selainpohjainen ratkaisu mahdollistaa työn ajasta ja paikasta riippumatta
  • Helppous: käyttöliittymä on selkeä
  • Liitettävyys: monipuoliset liittymät lukuisiin toiminnanohjauksen ja taloushallinnon järjestelmiin
  • Riskitön: tarjoamme ratkaisun sovellusvuokrauksena. Sinun ei tarvitse investoida teknologiaan, niiden osaajiin eikä kehitykseen tai ylläpitoon
  • Edullisuus: Heeros Kirjanpito on Heeroksen käyttäjille käyttöoikeusmaksuton

» Kiinnostuitko Heeros kirjanpidosta? Pyydä lisätietoa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn