Asiakastarina

Kannattavaa kasvua – Agency Bobble ja Heeros PSA

Nopeatempoisessa digitaalisessa maailmassa tehokkuus ja tuottavuus yhdistettynä luovuuden ja teknologian liittoon ovat avain menestykseen. Vuonna 2023 perustettu Agency Bobble otti Heeros PSA:n käyttöön jo toisen toimintakuukauden aikana.

Morbi a magna purus. Donec in ex commodo risus pulvinar cursus. Mauris venenatis tincidunt fermentum. Curabitur sodales sed diam sit.

Yritys: Agency Bobble

Toimiala: Digimarkkinointi

Heeros-ratkaisut: Heeros PSA

Agency Bobble on digimarkkinointitoimisto, jonka perustaja ja toimitusjohtaja Sanna Pänkäläinen on pitkän linjan digimarkkinoinnin ammattilainen. Yrityksellä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet niin kotimaassa kuin ulkomailla. Agency Bobblen kolmen perustajan yhteinen intohimo digimarkkinointiin perustuu konkreettisten tulosten tuottamiseen asiakkaille.

 

Tavoitteena tuloksellinen toiminta asiakkaille ja yritykselle

 

Ohjelmisto auttaa luomaan vahvan pohjan tulevaisuuden kannattavalle kasvulle ja menestykselle. 

Sanna Pänkäläinen, toimitusjohtaja

Agency Bobble

Aiemmista kokemuksistaan viisastuneena Pänkäläinen tiesi Heeros PSA:n hyödyt resursoinnissa ja laskutuksessa, ja päätti ottaa ohjelmiston käyttöön heti alussa. Tavoitteena oli varmistaa kustannustehokkuus ja selkeä näkymä katerakenteeseen jo kasvun alkuvaiheessa. Näin yritys välttyy haasteilta, jotka voisivat syntyä, jos ohjelmisto otettaisiin käyttöön vasta myöhemmin. Heeros PSA:n myötä prosessit ja tavat toimia muodostuvat halutunlaisiksi heti. 

Resursoinnin ja laskutuksen yhdistäminen keskeisenä hyötynä

Heeros PSA integroituna Hubspotin CRM-ratkaisuun ja Netvisorin talousohjelmistoon on Agency Bobblen toiminnassa keskeinen työkalu myynnin ennustettavuuden, myynnin automaation ja laskutuksen hallinnassa. Pänkäläisen mukaan PSA-ohjelmiston suurin hyöty on sen kyky yhdistää resursointi ja laskutus. Tämä mahdollistaa liiketoiminnan kannattavuuden seuraamisen reaaliajassa, mikä on erityisen tärkeää asiantuntijabisneksessä.

Heeros PSA tarjoaa Agency Bobblelle selkeän näkymän siihen, mikä liiketoiminnan katerakenne on. Ohjelmisto auttaa varmistamaan, että kaikki prosessit ovat alusta alkaen sillä tasolla, mitä tulevaisuudessakin tavoitellaan.

Emme ihan vielä käytä ohjelmiston kaikkia ominaisuuksia täysimääräisesti, mutta tiedämme sen tarjoamien hyötyjen kasvavan oman kasvumme rinnalla.

Sanna Pänkäläinen, toimitusjohtaja

Agency Bobble

Paras ohjelmisto asiantuntijabisneksen järkevään hoitoon

Ohjelmisto oli Pänkäläiselle tuttu aikaisemmin työntekijän roolissa, mutta silloin hän ei nähnyt ohjelmiston arvoa yhtä selkeästi kuin nyt yrittäjänä. Pänkäläinen suosittelee Heeros PSA –ratkaisua kaikille asiantuntijayrityksille, jotka tekevät konsultointityötä tai joiden toiminta ylipäänsä perustuu tuntilaskutukseen.

Yrittäjän näkökulmasta Heeros PSA on tietääkseni ainoa työkalu, jolla asiantuntijabisnestä voi järkevästi hoitaa, erityisesti laskutettavan työn ja resursoinnin osalta

Sanna Pänkäläinen, toimitusjohtaja

Agency Bobble

Agency Bobblelle Heeros PSA on osoittautunut korvaamattomaksi työkaluksi, joka tukee yrityksen tavoitteita ja parantaa sen operatiivista tehokkuutta.

 

Invoice icon

TIETOA AGENCY BOBBLESTA

Globaalisti ajatteleva ja asiantunteva Agency Bobble  tekee digimarkkinointia, jossa kohtaavat data ja mielikuvitus.

Vuonna 2023 perustettu yritys luo ketteriä ja kokonaisvaltaisia digimarkkinointistrategioita verkottuneeseen maailmaan. Yrityksen visio on olla yksi Pohjoismaiden johtavista digimarkkinointitoimistoista.

Kokeile Heeros PSA:ta ilmaiseksi!

Ilmainen 14 päivän kokeilu. Et tarvitse luottokorttia.

Product PSA banner image

Read other customer stories