Heeros vauhdittaa kansainvälistä kasvua

Heeros vauhdittaa kansainvälistä kasvua

Heli Lillbacka on nimitetty johtamaan Heeroksen kansainvälistä myyntiä ja kumppanuuksia.

Heli vastaa Heeroksen kansainvälisestä laajenemisesta toimien samalla kasvustrategian katalysaattorina ja vastuuhenkilönä. Hän raportoi suoraan Heeroksen toimitusjohtaja Mikko Pilkamalle.

Ennen siirtymistään Heerokselle 7.2.2022, Heli on toiminut monipuolisesti myynnin johtotehtävissä ohjelmistoalalla. Hänen kokemuksensa SaaS-pilvipalveluiden myynnistä kansainvälisille markkinoille tuo Heeroksen asiakkaille vahvaa asiantuntijuutta ja tukea globaaliin kasvuun.

”Heeroksen strategian 2021-23 mukaisesti olemme panostamassa kansainvälisen kasvun kiihdyttämiseen tästä vuodesta eteenpäin. Heli tuo mukanaan laaja-alaisen myynnin ja kumppanuuksien johtamisen kokemuksen ja siksi olen tyytyväinen saadessani toivottaa Helin tervetulleeksi kasvavaan Heeros tiimiin ”, toteaa Mikko Pilkama

Heli_Nimitysuutinen

”Heeroksen vahvuudet, eritoten kyky vastata ketterästi asiakkaiden kehittyviin tarpeisiin, luovat erinomaiset edellytykset kasvullemme ja tekevät meistä merkityksellisen myös kansainväliselle kumppaniverkostollemme. On jännittävää päästä olemaan osana tätä edelläkävijöiden yhteisöä!”, Heli Lillbacka iloitsee.

Lisätietoja: Mikko Pilkama (mikko.pilkama@heeros.com), 040 828 3717.