Heeros mukana Tili- ja Veropäivillä 14.-15.1.2021

Tili ja veropäivät

Taloushallinnon ammattilaisten vuoden päätapahtuma Tili- ja Veropäivät järjestetään jälleen tammikuussa 2021. Voit osallistua tänä vuonna Finlandia-talolta lähetettävään tapahtumaan omalta koneelta ja kuulla alan parhaita asiantuntijoita sekä tutustua uusimpiin taloushallintoa tukeviin ratkaisuihin.

Heeros mukana tapahtumassa virtuaalikumppanina

Olemme mukana T&V-päivien tapahtumassa virtuaalikumppanina ja tarjoamme mm. ajankohtaisen tietoiskun aiheesta Kumppaniyhteistyöllä tehoa taloushallinnon prosesseihin. Esityksemme on nähtävissä luentojen tauoilla striimattuna. Voit seurata T&V tunnelmia myös somessakanavissamme (#tilivero2021). Ja kun haluat keskustella kanssamme lisää, jätä yhteystietosi, niin varaamme sinulle henkilökohtaisen ajan Heeros asiantuntijan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa Tili- ja Veropäiville!

Ilmoittaudu tapahtumaan

Heeroksen Bottan Birskeet siirtyvät aikaan turvallisempaan

Joudumme ikäväksemme ilmoittamaan, että koska pandemian leviäminen on aito riski ihmisille, olemme tehneet päätöksen siirtää T&V päivien yhteydessä perinteisesti pidettävän Heeroksen Bottan Birskeet aikaan turvallisempaan. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme – tavataan myöhemmin, kun aika on otollisempi kokoontumiseen.