Taloushallinto digitalisoituu ja siirtyy pilveen

Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö – toimialansa edelläkävijä. Digitalisaation myötä käynnissä oleva taloushallinnon sähköistyminen mullistaa tilitoimistojen ja yritysten arkea. Me Heeroksella haluamme olla aktiivisessa roolissa luomassa edellytyksiä sähköiselle murrokselle tarjoamalla asiakkaillemme itsenäisen, joustavan ja kustannustehokkaan pilvipohjaisen taloushallinnon ohjelmistoratkaisun.

Liiketoimintamallimme mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisun, joka kattaa kaikki taloushallinnon perustehtävät paperilaskujen optisesta tulkinnasta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja arkistointiin sekä kirjanpidon, palkanlaskennan ja kattavan raportoinnin. Toimitamme tuotteemme asiakkaillemme helppokäyttöisenä ja modulaarisena pilvipalveluna Software-as-a-Service (SaaS) -palvelumallilla, jolloin he voivat valita itselleen tärkeät toiminnallisuudet ja maksaa vain käyttämistään palveluista. Ratkaisuamme käyttää jo yli 14 000 yritystä ja yhteisöä yhdeksässä maassa. Kuukausitasolla välitämme yli 500 000 laskua.

Toimialan itsenäinen kotimainen edelläkävijä

Heeros keskittyy ohjelmistokehitykseen ja asiakaspalveluun – emme kilpaile omien asiakkaidemme kanssa tilitoimistopalveluissa. Toimimme ketterämmin kuin toimialamme suuret pelurit ja toisaalta joustavammalla ja kattavammalla tuoteportfoliolla kuin meitä pienemmät toimijat. Haluamme tarjota asiakkaillemme aidosti kotimaisen ja taustajärjestelmistä riippumattoman vaihtoehdon digitalisaatiokumppaniksi.

Taloushallinnon ohjelmistomarkkinat kasvavat Suomessa ja Euroopassa

Meillä on merkittävää kasvupotentiaalia hyödynnettävissä kotimarkkinoillamme Suomessa. Olemme kasvaneet yrityksen perustamisesta lähtien voimakkaasti. Kasvuamme ovat vauhdittaneet sähköisen taloushallinnon yleistyminen, tuoteportfoliomme laajentuminen sekä tilitoimistoasiakkaiden määrän ja keskilaskutuksen kasvu. Tuotekehityksen ja kansainvälistymisen ohella kasvustrategiamme kulmakiven muodostaa kasvumme jatkuminen kotimaassa. Kotimaan kasvu tulee käytännössä uusista tilitoimistoasiakkaista, uusista tilitoimiston loppuasiakkaista, uusista suorista asiakkuuksista sekä uusien modulien myynnistä nykyisille asiakkaillemme.

Kansainvälinen laajentuminen puolestaan avaa meille uusia kasvupolkuja pitkälle tulevaisuuteen. Uskomme, että Pohjoismaiden ulkopuolisen Euroopan alhainen digitalisaatioaste luo ison markkinan ja otollisen kilpailukentän Heeroksen kaltaiselle toimijalle, joka pystyy tehokkaasti vastaamaan pk-yritysten tarpeisiin.

Visionamme on olla tilitoimistojen ja pk-yritysten johtava kumppani digitaalisessa taloushallinnossa, niin Suomessa kuin valituilla markkina-alueilla Euroopassa. Meillä on jo yli tuhat osakkeenomistajaa, joista valtaosa tuli mukaan vuonna 2016 Heeroksen listautuessa First North -markkinapaikalle.

Tervetuloa mukaan digitalisoimaan taloushallintoa kanssamme!

Mikko Pilkama
Toimitusjohtaja, Heeros Oyj