Taloushallinto digitalisoituu ja siirtyy pilveen.

Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö – toimialansa edelläkävijä. Digitalisaation myötä käynnissä oleva taloushallinnon sähköistyminen mullistaa tilitoimistojen ja yritysten arkea. Me Heeroksella haluamme olla aktiivisessa roolissa luomassa edellytyksiä sähköiselle murrokselle tarjoamalla asiakkaillemme itsenäisen, joustavan ja kustannustehokkaan pilvipohjaisen taloushallinnon ohjelmistoratkaisun.

Liiketoimintamallimme mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisun, joka kattaa kaikki taloushallinnon perustehtävät paperilaskujen optisesta tulkinnasta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja arkistointiin sekä kirjanpidon ja palkanlaskennan. Toimitamme tuotteemme asiakkaillemme helppokäyttöisenä ja modulaarisena pilvipalveluna Software-as-a-Service (SaaS) -palvelumallilla, jolloin he voivat valita itselleen tärkeät toiminnallisuudet ja maksaa vain käyttämistään palveluista. Ratkaisuamme käyttää jo yli 11 000 yritystä ja yhteisöä yhdeksässä maassa. Kuukausitasolla välitämme yli 500 000 laskua.

Toimialan itsenäinen kotimainen edelläkävijä

Heeros keskittyy ohjelmistokehitykseen – emme kilpaile omien asiakkaidemme kanssa tilitoimistopalveluissa. Toimimme ketterämmin kuin toimialamme suuret pelurit ja toisaalta joustavammalla ja kattavammalla tuoteportfoliolla kuin meitä pienemmät toimijat. Haluamme tarjota asiakkaillemme aidosti kotimaisen ja taustajärjestelmistä riippumattoman vaihtoehdon digitalisaatiokumppaniksi.

Markkinat kasvavat Suomessa ja Euroopassa

Meillä on merkittävää kasvupotentiaalia hyödynnettävissä kotimarkkinoillamme Suomessa. Olemme kasvaneet vuodesta 2008 lähtien keskimäärin yli 20% vuosivauhtia. Kasvuamme ovat vauhdittaneet sähköisen taloushallinnon yleistyminen, tuoteportfoliomme laajentuminen sekä tilitoimistoasiakkaiden määrän ja keskilaskutuksen kasvu. Tuotekehityksen ja kansainvälistymisen ohella kasvustrategiamme kulmakiven muodostaa kasvumme jatkuminen kotimaassa. Kotimaan kasvu tulee käytännössä uusista tilitoimistoasiakkaista, uusista tilitoimiston loppuasiakkaista, uusista suorista asiakkuuksista sekä uusien modulien myynnistä nykyisille asiakkaillemme.

Kansainvälinen laajentuminen puolestaan avaa meille uusia kasvupolkuja pitkälle tulevaisuuteen. Uskomme, että Pohjoismaiden ulkopuolisen Euroopan alhainen digitalisaatioaste luo kuitenkin ison markkinan ja otollisen kilpailukentän Heeroksen kaltaiselle toimijalle, joka pystyy tehokkaasti vastaamaan pk-yritysten tarpeisiin.

Visionamme on olla tilitoimistojen ja pk-yritysten johtava kumppani digitaalisessa taloushallinnossa, niin Suomessa kuin valituilla markkina-alueilla Euroopassakin. Meillä on jo yli tuhat osakkeenomistajaa, joista valtaosa tuli mukaan vuonna 2016 Heeroksen listautuessa First North -markkinapaikalle. Listautumisannilla kerätyillä varoilla mahdollistamme kasvustrategiamme nopeamman toteuttamisen, panostukset tuotekehitykseen sekä ulkomaantoimintojen laajentamiseen.

Tervetuloa mukaan digitalisoimaan taloushallintoa kanssamme!

Matti Lattu
Toimitusjohtaja, Heeros Oyj