Lehdistötiedote: Heeroksen käyttäjämäärän kasvu jatkuu vahvana

Lehdistötiedote: Heeroksen käyttäjämäärän kasvu jatkuu vahvana

Heeroksen sähköisiä taloushallintoratkaisuja käyttävien organisaatioiden määrä on jatkanut vahvaa kasvua ja on jo yli 9000, mikä tarkoittaa yli tuhatta uutta organisaatiota syksyn aikana. Heeroksen käyttäjämäärien kasvun taustalla on talous- ja palkkahallinnon digitalisaatio. Heeros toimittaa asiakkailleen modulaarisia SaaS-pohjaisia ohjelmistoratkaisuja ja on ainoa aito Helsingissä listattu SaaS-yhtiö. Kaupankäynti Heeroksen osakkeella alkoi Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla 10.11.2016.

Toimitusjohtaja Matti Lattu kommentoi:
"Skaalautuva SaaS-liiketoimintamallimme osoittaa kasvuvauhtimme myötä toimivuutensa. Se tuo meille ennustettavaa, jatkuvaa liikevaihtoa, joka muodostuu kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista. Vuoden 2015 liikevaihdostamme peräti 85 % oli jatkuvaa tulovirtaa. Olen erittäin tyytyväinen Heeroksen käyttäjäorganisaatioiden määrän voimakkaan kasvun jatkumiseen.  Mielestäni se kertoo onnistumisestamme toteuttaa visiotamme, joka on olla tilitoimistojen ja pk-yritysten johtava kumppani digitaalisessa taloushallinnossa niin Suomessa kuin valituilla markkina-alueilla Euroopassakin."

Heeroksen modulaarinen ohjelmistoratkaisu toteutetaan aina SaaS-palvelumallilla (Software-as-a-Service), jolloin asiakas voi valita itselleen tärkeät toiminnallisuudet ja laajentaa niitä tarpeen mukaan. Investointeja ei tarvita ja ohjelmistopäivitykset sekä aineistojen varmistukset hoituvat Heeroksen toimesta. Heeroksen tuotteet toimivat ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com

Heeros lyhyesti
Heeros on suomalainen sähköisiin SaaS-pohjaisiin (Software-as-a-Service) taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys.

Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa.

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2015 päättyneellä tilikaudella oli 5,4 miljoonaa euroa ja käyttökate 0,7 miljoonaa euroa. Vuoden 2015 liikevaihdosta oli 85 % jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Kaupankäynti Heeroksen osakkeilla First North -markkinapaikalla alkoi 10.11.2016 kaupankäyntitunnuksella HEEROS.

**

 

Lue lisää Heeroksesta sijoittajille >>