Taloushallinnon-ohjelmistojen-integraatiot

Integraatioilla eri ohjelmistot yhdeksi kokonaisuudeksi

Taloushallinnon ohjelmistojen integraatiot kasvattavat kilpailuetuasi

Organisaatioilla on yleensä käytössä useita ja eri ikäisiä taloushallinnon järjestelmiä, jotka eivät toimi keskenään. Liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen sijainti useassa ohjelmistossa muodostaa informaatiosiiloja, jolloin tiedon hallinnointi ja päätöksenteko vaikeutuu. Tiedon hakuun ja sen siirtämiseen manuaalisesti, järjestelmästä toiseen saattaa myös kulua useammalta ihmiseltä paljon aikaa.

Taloushallinnon integraatiolla yhdistät eri ohjelmistot toisiinsa ja muodostat näin yhden kokonaisuuden. Yhteinen rajapinta toimii avoimena ovena, jonka kautta tieto siirtyy järjestelmästä toiseen sellaisessa muodossa, jota myös toinen ohjelmisto osaa tulkita.

Valmiilla integraatioilla säästät aikaa ja rahaa

Heeros-sovellukset on helppo integroida osaksi muita taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmia. Valmiiksi rakennetut rajapinnat yli sataan järjestelmään mahdollistavat erilaisten ohjelmien saumattoman yhteispelin ja taloushallinnon hallitun kehittämisen.

Olemme koonneet omat API-rajapintamme Heeros Connecta -integraatioalustaksi, jonka avulla pystymme skaalaamaan integraatiot asiakkaan tarpeen ja vaatimusten mukaan. Ohjelmistojen välisellä integraatiolla tehostat liiketoimintaprosessia ja päätöksentekoa sekä saat selkeää kilpailuetua.

New call-to-action

Heeros-integraation hyödyt

Koskaan ei ole liian myöhäistä hyödyntää integraatioita. Tarjoamme liittymiä niin kirjanpitoon, osto- ja myyntireskontraan kuin palkanlaskentaan.

  • Manuaalityön vähentyminen, virhemarginaalin pienentyminen
  • Ei tarvetta tiedon päivittämiseen useassa järjestelmässä
  • Ei järjestelmien välisiä informaatiosiiloja
  • Ei tiedonsiirron ongelmia järjestelmien välillä
  • Taloushallinnon tiedot reaaliaikaisesti kaikissa järjestelmissä
  • Helpompi tiedon hallittavuus, tehokkaampaa toimintaa
  • Parempi prosessin laatu
  • Kustannussäästöjä
  • Kilpailuetua
  • Enemmän aikaa ydintekemiseen ja vapaa-aikaan
Lue lisää integraation hyödyistä
Valmiit integraatiot

Tutustu Vuokraturvan integraatiotarinaan

Vuokraturva_Timo_Metsola

Vuokraturva Oy:n ERP-järjestelmä integroitiin suoraan Heeros taloushallinnon ratkaisuihin. Myyntilaskuautomaatio on selkeästi tuonut tehoa toimintaan.

”Automaation myötä manuaalityö on vähentynyt ja voimme suunnata resursseja esimerkiksi asiakaspalveluun”, iloitsee Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsola.

 

Lue Vuokraturvan integraatiotarina

Ajankohtaista

Tutustu asiakkaaseemme