<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

 

 

 

Taloushallinnon integraatiot ja rajapinnat

Tarjoamme taloushallinnon integraatiot ja rajapinnat jo yli sataan järjestelmään.

Taloushallinnon integraatiot - Heeros

Taloushallinnon integraatiot - ohjelmistot yhdeksi kokonaisuudeksi


Valmiit liittymät kirjanpitoon, osto- ja myyntireskontraan, palkanlaskentaan sekä eri raportointijärjestelmiin yhdistävät taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmän saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi. Integrointi kannattaa aina, sillä manuaalityö vähenee, prosessit tehostuvat ja tiedonhallinta paranee!

Valmiita Heeros integraatioita

CGI-1
Iqvia Quintiles
Unit4
Western  systems
Baan
Fortnox
Hogia
Innox
Infomaster
Lemonsoft
Proteus
Qlik
snelstart
Tocoman
Sympa
emce
työvuorovelho
Microsoft Dynamix
Twinfield
SIE
Taloushallinnon integraatiot

Etkö löytänyt etsimääsi integraatiota?

 
Etsitkö käyttämääsi järjestelmään Heeros integraatiota, mutta et löytänyt etsimääsi? Rakennamme jatkuvasti eri järjestelmiin uusia Heeros rajapintoja, joten kaipaamasi integraatiot voivat olla meillä jo työn alla. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä

 
 Kartoitetaan ohjelmistojen tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.
 
Ota yhteyttä.png
Ostolaskut ratkaisu

Millainen tekijä on Ostolaskut-ratkaisumme takana?

Haastattelimme Heeros Ostolaskut -ratkaisun automaatiosta ja sujuvan käyttöprosessin kehittämisestä vastaavaa heeroslaista. Tutustu 10 kovan kysymyksen avulla millainen tyyppi on Heidi ja mikä esimerkiksi ostolaskuratkaisussa saa hänellä sukat pyörimään jaloissa.

LUE LISÄÄ >>