Heeros mobiili – taloushallintoa älypuhelimella ja tabletilla

Voit luoda Heeroksen mobiilisovelluksella matkalaskuja ja eTositteita sekä kierrättää ja hyväksyä tarkastuskierrossa olevia ostolaskuja. Älylaitteiden ominaisuudet (paikannus, kamera, hälytykset, kalenteri, sähköposti) yhdistettynä Heeros mobiiliin tehostavat ja nopeuttavat taloushallinnon rutiinitoimiasi.

Matkalaskut

Matkalaskusovelluksen avulla tuotat matkalaskut jo työmatkan aikana. Mobiilisovellus rekisteröi ajetun matkan ja käytetyn ajan, jolloin päivärahat ja km-korvaukset lasketaan automaattisesti ja tiedot kirjautuvat saman tien osaksi matkalaskua. Tarvittaessa voit muokata tietoja myös jälkikäteen. Jos olet reissussa useamman päivän, voit tuottaa kaikki matkaetapit yhdelle matkalaskulle.

Matkalaskuun liittyvät kulukuitit (pysäköintimaksut, ravintolalaskut, palaveritarjoilut jne.) kuvaat helposti sovelluksen kameratoiminnolla, jolloin kuva tallentuu suoraan matkalaskun kuluriville eikä kuitteja tarvitse enää erikseen toimittaa palkanlaskentaan. Matkan päätyttyä matkalasku on valmis lähetettäväksi mobiilisovelluksella suoraan tarkastuskiertoon hyväksyttäväksi ja maksettavaksi.

Ostolaskut

Mobiilisovelluksen avulla voit tarkastaa käsittelyssä olevien ostolaskujen tietoja tiliöintiriveineen sekä laskulle liitettyjä kuva- ja liitetiedostoja. Tarvittaessa voit tulostaa laskuja mobiilin Tulosta-toiminnolla, esimerkiksi silloin kun kyseessä on useampisivuinen lasku. Tarkastuskierrossa olevat laskut hyväksyt helposti, vaikkapa ollessasi reissussa. Hyväksytty lasku siirretään maksatukseen, jonka jälkeen se liitetään saumattomasti niin Heeroksen sähköiseen arkistoon (Admina) kuin osaksi kirjanpitoa.

eTosite

eTosite-toiminnolla käsittelet käteiskuitit älylaitteellasi. Otat kuitista kuvan mobiilinsovelluksen kameratoiminnolla, täydennät kuittiin liittyvät tiedot (maksutapa, ostopaikka, ostopäivä, summa, valuutta ja mahdolliset lisätiedot) ja lähetät sen suoraan sähköiseen Heeroksen Admina-arkistoon. Arkistossa olevat eTositteet liität helposti osto-/luottokorttilaskuille tai Heeros kirjanpidon tapahtumille. eTositteen luonti, muokkaus ja poisto onnistuu myös ilman internet-yhteyttä. Tällöin tiedot päivittyvät kuitenkin vasta Internet-yhteyden palattua.

Hyödyt

 • Matkalaskut:
  • Tiedot automaattisesti osaksi matkalaskua – ei kirjauksia jälkikäteen
  • Kulukuitit aina tallessa – kuittisulkeiset unholaan
 • Ostolaskut:
  • Nopeutta laskujen tarkastuskiertoon – laskut ajoissa maksuun
  • Tiliöintirivien, kuvien ja liitteiden näkyvyys mobiilissa – kaikki tiedot aina saatavilla
 • eTosite:
  • Kuittien helppo liitettävyys laskuille ja tapahtumille – tehoa laskujen käsittelyyn
  • Toimii myös ilman verkkoyhteyttä – ei viivettä toimintoihin