Tutustu sähköisen taloushallinnon tuoteperheeseen

Heeroksen tuoteperhe on kehitetty palvelemaan tilitoimistoja ja niiden asiakkaita sekä yksittäisiä yrityksiä oman taloushallintonsa hoitamiseen. Kaikki taloushallinnon prosessit paperilaskujen skannauksesta, osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn, arkistointiin, palkanlaskentaan sekä kirjanpitoon voidaan hoitaa sähköisesti Heeros tuoteperheen avulla.

Heeros tuotteet ovat selainkäyttöisiä ohjelmia ja toimivat eri päätelaitteilla pöytäkoneesta mobiililaitteisiin. Tuoteperheen modulaarisen rakenteen ansiosta on mahdollisuus ottaa käyttöön vain haluamansa palvelut tai hoitaa koko taloushallinto Heeroksen kokonaispaketilla. Tuotteemme voi helposti liittää myös osaksi muita taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmia, sillä valmiiksi rakennetut liittymät (yli sata liittymää) mahdollistavat saumattoman yhteistyön.

Heeroksen etusivu auttaa päivittäisissä rutiineissa

Kirjauduttaessa Heeros-palveluihin aukeaa Heeroksen etusivu, joka tukee asiakkaitamme kassavirran hallinnassa ja näyttää koostetusti mitä toimia yrityksittäin täytyy tehdä. Etusivulla näkyvät myös yrityksen omat ja Heeroksen tuottamat uusimmat uutiset. Tiedonkulku paranee ja työn tekeminen tehostuu!

Katso video miltä Heeroksen etusivu näyttää ja kuinka se toimii.

Näytä kaavio Heeroksen tuoteperheestä

Lataa esite Heeros pilvipalvelusta_2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn