Tilitoimisto Bonum - Palveluiden keskittäminen tuo säästöjä

Tilitoimisto Bonum - Palveluiden keskittäminen tuo säästöjä

Lappeenrantalainen tilitoimisto Bonum tehosti pankkitoimintojaan Heeroksen avulla. Yritys halusi vähentää käytettäviä ohjelmistoja ja keskitti Heeros ohjelmistoja käyttävien asiakkaidensa pankkitoiminnot Heeros Pankkiin.

Haaste Ratkaisu

Hankalasti hallittava usean ohjelmiston kokonaisuus

Tilitoimisto Bonumilla oli tarve vähentää käytettäviä ohjelmistoja ja tehostaa pankkitoimintojen hallintaa.

Pankkitoimintojen keskittäminen Heerokselle

Nyt kaikki pankkiliikenne voidaan hoitaa ajantaisaisesti yhden ohjelmiston kautta, mikä helpottaa arkea ja vähentää kuluja. 

– Bonum on ollut Heeros Pankin käyttäjänä jo ohjelmiston alkutaipaleelta asti. Kaikki Bonumin asiakkaat, ketkä käyttävät Heerosta, ovat myös Heeros Pankin asiakkaita, kertoo Bonumin toimitusjohtaja Jarkko Ojala.

– Heeros Pankki mahdollistaa kassa- ja palkka-aineistojen maksujen maksamisen, maksutapahtumien selkeän seurannan ja viiteaineistot. Asiakkaamme säästävät myös pankin kuluissa, kun kaikki pankkien välillä kulkeva liikenne voidaan hoitaa yhden ohjelmiston kautta.

Heeros_Pankkitarina_Bonum

– Olemme olleet mukana myös Heeros Pankin kehitystyössä. Kehityksen alkuvaiheessa olimme mukana pilotoimassa pankkien ajantasaisten saldojen ja tapahtumien kyselyä sekä tilien hallintaa. Tämän ominaisuuden myötä, kirjauduttuaan Heeros Pankkiin, asiakkaamme voivat nyt hallita tilejään ja saada ajantasaisen tiedon tilitapahtumista ja tilin saldosta Heeroksesta, iloitsee Jarkko.

Katso myös Tilitoimisto Bonumin ajatukset tilitoimiston kasvun avaimista.


Tietoa asiakkaasta


Bonum
on Lappeenrantalainen tilitoimisto, joka tarjoaa taloushallinnon palveluita monipuolisesti erikokoisille yrityksille. Yli 30 vuoden kokemuksella toimiva yrittäjävetoinen 30 hengen tiimi tarjoaa kustannustehokasta palvelua ja henkilökohtaista tukea, sekä mahdollisuuden sähköiseen asioimiseen.