Nopeasti kasvava taloushallinnon digitaalisten ohjelmistoratkaisujen toimittaja

Heeros on suomalainen digitaalisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Heeros takaa asiakkailleen mutkattoman ja nopean taloushallinnon sähköisen kokonaisratkaisun, joka kattaa kaikki taloushallinnon perustehtävät paperilaskujen optisesta tulkinnasta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja arkistointiin sekä kirjanpidon ja palkanlaskennan. Modulaarinen ohjelmistoratkaisu toteutetaan aina Software-as-a-Service (SaaS) -palvelumallilla, mikä mahdollistaa käyttöönoton asiakkaan tarpeiden mukaisesti, haluttu kokonaisuus kerrallaan. Investointeja teknologiaan ei tarvita ja ohjelman päivitykset sekä aineistojen varmistukset hoituvat Heeroksen toimesta. Heeroksen tuotteet toimivat ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot.

Suomessa voimakkaasti kasvaneen yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa.

Kannattavuuden positiivinen kehitys jatkuu, tavoitteena kasvu-uran jatkaminen myös tulevaisuudessa

Heeroksen toimitusjohtaja Mikko Pilkama kertoo Inderes TV:n haastattelussa, että uusi organisoituminen keväällä 2020 tuottaa jo tulosta ja tehokkuuden lisäys toteutettiin ensimmäisen vuosipuoliskon aikana.

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2019 päättyneellä tilikaudella oli 8,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 0,913 miljoonaa euroa. Konsernissa työskenteli tilikauden päättyessä 92 henkilöä