Nopeasti kasvava taloushallinnon digitaalisten ohjelmistoratkaisujen toimittaja

Heeros on suomalainen digitaalisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Heeros takaa asiakkailleen mutkattoman ja nopean taloushallinnon sähköisen kokonaisratkaisun, joka kattaa kaikki taloushallinnon perustehtävät paperilaskujen optisesta tulkinnasta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja arkistointiin sekä kirjanpidon ja palkanlaskennan. Modulaarinen ohjelmistoratkaisu toteutetaan aina Software-as-a-Service (SaaS) -palvelumallilla, mikä mahdollistaa käyttöönoton asiakkaan tarpeiden mukaisesti, haluttu kokonaisuus kerrallaan. Investointeja teknologiaan ei tarvita ja ohjelman päivitykset sekä aineistojen varmistukset hoituvat Heeroksen toimesta. Heeroksen tuotteet toimivat ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot.

Suomessa voimakkaasti kasvaneen yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa.

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2018 päättyneellä tilikaudella oli 8,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 0,714 miljoonaa euroa. Konsernissa työskenteli tilikauden päättyessä 88 henkilöä.