Toimitusjohtajalta

 

Olemme viimeisen puolentoista vuoden aikana edenneet systemaattisesti Heeroksen nykyisen 2023 loppuun asti ulottuvan strategian toteuttamisessa. Olemme kehittäneet toimintaamme ja palveluitamme asiakaskeskeisemmäksi, uudistaneet taloushallinnon tuoteportfoliomme käyttökokemuksen, lanseeranneet uuden mobiilisovelluksen sekä henkilöstöhallintotoiminnallisuuden palkanlaskennan kylkeen. Olemme näillä toimenpiteillä onnistuneet hyvin tavoittamaan keskikokoisia yrityksiä sekä merkittävästi laajentamaan asiakaskuntaamme. Olenkin ylpeä Heeroksen tiimistä – näiden muutosten myötä olemme yhdessä aikaansaaneet kannattavan, skaalautuvan liiketoiminnan.

Kasvustrategiamme mukaisesti ostimme Taimer Oy:n vuoden 2021 lopussa ja olemme nyt integroineet liiketoiminnan ja henkilöstön kevään 2022 aikana. Laajentuneella tuoteportfoliolla, jota kutsumme Heeros yritysohjelmistoksi, pystymme jatkossa entistä kattavammin palvelemaan yritysjohdon tarpeita kehittää ja automatisoida omaa toimintaansa liiketoiminnan kasvun mahdollistamiseksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tarjoamme jatkossakin sekä tilitoimistokumppaneillemme että pk-yrityksille kokonaisratkaisun taloushallinnon prosessien digitalisaatioon kuin myös ratkaisut toiminnanohjauksen ja henkilöstöhallinnon automatisointiin. Toimitamme kaikki ratkaisumme asiakkaillemme jatkossakin vaivattomasti käyttöön otettavana, helppokäyttöisenä ja sujuvasti laajennettavana pilvipalveluna SaaS-palvelumallilla.

Strategiamme jalkautuu arjessa jokaisen Heeroslaisen toimesta. Kaikissa kohtaamisessa toimimme arvojemme mukaisesti eli uskallamme, kehitymme, kannamme vastuun ja toimimme asiakaslähtöisesti. Tämän toivon selkeästi näkyvän teille kaikille, kun määrätietoisesti viemme Heeroksen kasvutarinaa eteenpäin. Olen iloinen, että niin pitkäaikaiset kuin uudetkin asiakkaamme sekä kasvava osakkeenomistajien joukko on valinnut olla mukanamme tällä innostavalla matkalla.

- Niklas Lahti