Tukipalvelumme aina käytettävissänne

Heeros ratkaisujen käyttäjänä olet oikeutettu maksuttoman tukipalvelumme käyttöön. Sen pääasiallisena tehtävänä on auttaa ja opastaa sinua ohjelmistojen käytössä sekä tukea työskentelyäsi monin tavoin. Tavoitat meidät useasta eri kanavasta, sinulle parhainta tapaa käyttäen. Huomioitahan, että mikäli käytät Heerosta yhteistyössä tilitoimistosi kanssa, saat ohjelmiston käyttötuen suoraan omasta Heeros tilitoimistostasi.

Heeros Help Center -palveluportaali

Käytössänne on Heeros Help Center -palveluportaalin tietopankki, joka tarjoaa avuksenne erilaisia ajankohtaisia tiedotteita sekä työskentelyä tukevaa materiaalia ja ohjeistuksia. Yhteydenotot ja viestintä onnistuvat näppärästi portaalin palvelupyyntölomakkeen sekä Chat-kanavan avulla. Palveluportaali on aina käytettävissäsi, ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteydenotot sähköpostitse

Voit tarvittaessa olla meihin yhteydessä suoraan sähköpostitse: tuki@heeros.com. Vastaamme viesteihin arkisin toimistoaikataulun puitteissa.

Yhteydenotot puhelimitse

Palvelemme sinua myös puhelimitse. Huomioithan, että puhelinpalvelumme on tarkoitettu ensisijaisesti kiireellisten asioiden hoitoon. Tuen puhelinnumerot ovat nähtävillä esimerkiksi nettisivujen alalaidassa.

Webinaarikoulutukset

Tarjoamme avuksesi erilaisia webinaareja, joihin osallistumalla pysyt ajan tasalla ohjelmiemme uusista ominaisuuksista, syvennät helposti jo oppimaasi ja saat vinkkejä sekä erilaisia tehokeinoja päivittäiseen työskentelyyn. Osallistuminen webinaariin onnistuu helposti maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta. Löydät tarjolla olevat webinaarit Help Centeristä.

Tuki uusien asiakkaiden perustamiseen

Mikäli yrityksenne on tilitoimisto, voi Heeros halutessanne lisätä puolestanne asiakasyrityksiänne Heeros-palvelun käyttäjiksi ja määritellä käyttöönottoon tarvittavat asetukset. Säästätte aikaa ja työt hoituvat mallikkaasti myös kiireisinä aikoina. Ja mitä useampi asiakasyrityksenne on Heeros-käyttäjä, sujuvat työt automaation avulla entistä tehokkaammin.

  • Heeros lisää uusia asiakkaita palveluunne
  • Heeros lisää uudelle asiakkaalle käyttöönotettavat palvelut
  • Heeros määrittelee uuden asiakkaan käyttöönottoasetukset

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, autamme mielellämme!