Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla

 

 


 

 

 

 

 

 

Töihin Heerokselle_

Joustavuus ja rento ilmapiiri työnteossa ovat tärkeitä asioita heeroslaisille.Yhteisöllinen ja kansainvälistyvä työkulttuuri tuo mausteita ja erilaisia näkökulmia työntekemiseen. Työyhteisömme avoin ilmapiiri mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen lisäksi myös etenemisen omalla työuralla.

Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoista työtä kehittyvän toimialan parissa. Työvälineet ovat ajan tasalla, toimitilat modernit ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tuemme joustavaa työntekoa, muun muassa etätyön tekeminen on mahdollista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Kansainvälistymisen myötä toimimme myös Hollannissa.

Heeros way

Arvomme määrittävät tapamme työskennellä Heeroksella ja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ne ovat perusta kaikelle toiminnallemme: sille miten rakennamme tuotteita ja palveluja, keitä yhteisöömme kuuluu ja keitä palkitsemme.

Lue lisää arvoistamme >>

Heeros-arvot-1260x389
Lotta-Koskela

Asenne ratkaisee, tule meille töihin!

Mikäli sinäkin haluat auttaa asiakkaitamme menestymään, kerro itsestäsi vaikkapa avoimen hakemuksen muodossa.

Lotta Koskela
Director, Strategy & People
+358 50 534 7901

Avoimet työpaikat

 • Junior Full Stack Developer
  Helsinki, Jyväskylä

  Lue lisää ja hae

  Join our agile scrum team of experts. You will be part of the R&D organization providing cutting edge cloud-based solutions for our customers.

 • Avoin hakemus

  Lue lisää ja hae

  Etsimme aina osaavia kollegoita, joten jätä meille avoin hakemuksesi!