Heeros-toihin-hero

Oikea asenne ratkaisee. Tule meille töihin!

Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla

Joustavuus ja rento ilmapiiri työnteossa ovat tärkeitä asioita heeroslaisille. Yhteisöllinen ja kansainvälistyvä työkulttuuri tuo mausteita ja erilaisia näkökulmia työntekemiseen. Työyhteisömme avoin ilmapiiri mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen lisäksi myös etenemisen omalla työuralla.

Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoista työtä kehittyvän toimialan parissa. Työvälineet ovat ajan tasalla, toimitilat modernit ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tuemme joustavaa työntekoa, muun muassa etätyön tekeminen on mahdollista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Kansainvälistymisen myötä toimimme myös Ruotsissa ja Hollannissa.

Olemme taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kasvuyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat taloushallinnon ratkaisut pilvipalveluna niin yrityksille kuin tilitoimistoille ja niiden asiakkaille. Palvelujemme avulla parannetaan yrityksen tuottavuutta ja tehostetaan taloushallinnon prosesseja.

Heeros way

Arvomme määrittävät tapamme työskennellä Heeroksella ja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ne ovat perusta kaikelle toiminnallemme: sille miten rakennamme tuotteita ja palveluja, keitä yhteisöömme kuuluu ja keitä palkitsemme. Tutustu Valuables 2020 voittajiin, eli heeroslaisiin jotka toimivat arvojemme mukaisesti.

Heeros-arvot-1260x389

Tervetuloa mukaan osaksi kasvutarinaa

Mikäli sinäkin haluat auttaa asiakkaitamme menestymään, kerro itsestäsi vaikkapa avoimen hakemuksen muodossa.

Karoliina Beltrami
Karoliina Beltrami Director, People & Culture karoliina.beltrami@heeros.fi +358 50 331 1248
  • Avoin hakemus
    Helsinki

    Lue lisää ja hae

    Etsimme aina osaavia kollegoita, joten jätä meille avoin hakemuksesi!