Trainer Maria Fall-Hyttinen

2 min lukuaika

Ennen koronaa Maria Fall-Hyttinen oli jatkuvasti reissussa viemässä osaamistaan Heeroksen asiakkaille. Sama työ jatkuu, mutta videopalaverit ovat lisääntyneet. Uusien ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely on kuitenkin kokeneen taloushallinnon kouluttajan mukaan koko homman suola ja tekee työstä mukavaa.

 

Monipuolisuus tekee arjesta antoisaa


Tilitoimistoalalla aikaisemmin työskennellyt Maria on kouluttanut Heeros-käyttäjiä jo neljän vuoden ajan. Heeros-ohjelmistojen erikoisasiantuntijan perusviikko vierähtää etupäässä asiakkaiden luona ja toimistopäiviä on vain satunnaisesti.

– Olen yleensä asiakkaiden luona kouluttamassa palkkojen ja kirjanpidon saloja sekä parempia käytäntöjä. Koulutusalueena on koko Suomi, joten auto kulkee usein pitkiäkin matkoja. Onneksi pidän ajamisesta ja onhan minulla joskus toki päiviä konttorillakin. Silloin teen muun muassa koulutusraportteja ja suunnittelen seuraavia koulutuksia. Lisäksi käyn myyjien kanssa pitämässä tuotteistamme demoja, jos kalenterista vain löytyy aikaa.

Career-story-quote-Maria

Heeroksella on hyvä henki


Hevosten parissa vapaa-aikaansa viettävä Maria iloitsee Heeroksen hyvästä ilmapiiristä ja antaa kehuja myös kollegoilleen.

– Itse olen aika vauhdikas sekä rempseä persoona ja sovin hyvin heeroslaisten positiiviseen joukkoon. Talossa työskenteleekin paljon sellaisia ihmisiä, joilla on juuri oikeanlaista seikkailuhenkeä. Ja sitä asiakasrajapinnassa välillä tarvitaankin. Oman lisänsä Heeroksella viihtymiseen tuovat yhteiset tilaisuudet ja tapahtumat, joita meillä on vuoden mittaan paljon.

Palkitsevia haasteita riittää


Ohjelmistojen ympärillä tapahtuva koulutustyö on paljolti uuden opettamista, johon liittyy usein myös vanhojen työtapojen ravistelua ja poisoppimisen tukemista.

Omaan työhöni liittyy monia haasteita ja erilaisten ihmisten kanssa asiat sujuvat luonnollisesti eri tavoin. Onnistumiset kuitenkin palkitsevat aina ja mielestäni Heeroksella vaativien työtehtävien ja leppoisamman sosiaalisen kanssakäymisen suhde on juuri sopiva.

 Nykyään Maria työskentelee Heeroksella Adoption Services Managerina.

 

Kiinnostuitko? Hae meille työkaveriksi!

lue lisää Heeroksesta työnantajana

Jaa artikkeli:

Uratarina
Head of Customer Success Henrik Forsberg
Lue lisää
Uratarina
Senior Application Specialist Maija Hiljanen
Lue lisää
Uratarina
Scrum Master Dmitrijs Ozerovs
Lue lisää