<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Missionamme
on rakentaa
helppoa ja sujuvaa taloushallinnon
tulevaisuutta

Taloushallinnon ohjelmistomarkkinat kasvavat Suomessa ja Euroopassa

Heeros on suomalainen digitaalisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Meillä on merkittävää kasvupotentiaalia hyödynnettävissä kotimarkkinoillamme Suomessa. Tuotekehityksen ja kansainvälistymisen ohella kasvustrategiamme kulmakiven muodostaa kasvumme jatkuminen kotimaassa. Tavoittelemme asemaa kolmen suurimman taloushallinnon ohjelmistotarjoajan joukossa.

Kansainvälinen laajentuminen puolestaan avaa meille uusia kasvupolkuja pitkälle tulevaisuuteen. Sähköisen laskutuksen yleistyminen Euroopassa sekä keskisuurten eurooppalaisten yritysten prosessien digitalisoituminen luo ison markkinan ja otollisen kilpailukentän Heeroksen kaltaiselle toimijalle. Strategiamme mukaisesti tavoitteenamme on saavuttaa kansainvälisellä liiketoiminnalla 10 prosenttia liikevaihdostamme.

Klikkaa ja tutustu Heeroksen strategiaan.

Heeroksen strategia 2021-2023
Lue myös Heeroksen taloudellisista tavoitteista TÄÄLTÄ.

 

Heeroksen tuotteet ja palvelut

Heeros tarjoaa sekä tilitoimistoasiakkaille että pk-yrityksille sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisun, joka kattaa kaikki taloushallinnon perustehtävät osto- ja myyntilaskujen käsittelystä ja arkistoinnista aina kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Ratkaisu toimitetaan asiakkaille helppokäyttöisenä ja modulaarisena pilvipalveluna SaaS-palvelumallilla, jolloin asiakkaat voivat valita itselleen tärkeät toiminnallisuudet ja maksaa vain käyttämistään palveluista. Heeroksen palvelut sisältävät ratkaisun käyttöönoton, pääkäyttäjäpalvelun, integraation ja sovellustuen.

Tuotteet - FI white-1

Vuonna 2020 uutena palveluna lanseerattiin Heeros Ostolaskut. Lisäksi Heeros kehitti asiakkaiden perustamisprosessia ja ePalkat-ratkaisua, josta uusi versio tuotiin markkinoille katsauskauden jälkeen tammikuussa 2021.

Heeros Ostolaskut

Tekoälyä, automaatiota ja koneoppimista hyödyntävä Heeros Ostolaskut sujuvoittaa ja nopeuttaa ostolaskujen käsittelyä. Toimittajilta saapuneet verkko- ja sähköpostilaskut analysoidaan ja tarvittaessa digitoidaan automaattisesti, jonka lisäksi laskutiedot rikastetaan eri rekisteri- ja tiliöintitiedoilla. Kaikkien laskujen käsittely tehdään yhdessä yhteisessä näkymässä. Heeros Ostolaskut palvelee myös kansainvälisiä asiakkaita ja mahdollistaa näin kasvamisen Suomen ulkopuolella.

ePalkat

Selainkäyttöinen palkanlaskentaohjelmisto ePalkat automatisoi palkanlaskentaa, vähentää manuaalista työtä ja sujuvoittaa työskentelyä. Sen avulla asiakas voi hoitaa täysin digitaalisesti niin palkkojen laskennan kuin viranomaisilmoitukset. ePalkat soveltuu vaativaankin kustannuslaskentaan ja monen alan lomalaskentaan. Se tarjoaa myös kaikki tulorekisterin ominaisuudet ja seurannan, erilaiset maksutiedostot ja raportit sekä valmiit rajapinnat eri ohjelmistoihin.

Uudistettu asiakkaan perustamisprosessi ja käyttöliittymä

Uudistetun asiakkaan perustamisprosessin myötä käyttäjät voivat aiempaa virtaviivaisemmin luoda uusia asiakkuuksia Heeroksen palveluun. Asiakkaan perustietojen antamisen yhteydessä määritellään samalla kertaa niin käyttöön tulevat sovellukset kuin kussakin sovelluksessa käytettävät yhteiset asetukset ja rekisterit, kuten tilikartta ja pankkitilit. Prosessin vaivattomuutta lisää myös uusi, käyttäjän toimintaa ohjaava käyttöliittymä.