<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

 

 

Taloushallinnon ohjelmisto,
joka tukee tulevaisuutta

 

 

Taloushallinnon ohjelmisto ja sen onnistunut vaihto

Monilla taloushallinnon ammattilaisilla, kuten Tikon-käyttäjillä, on edessä taloushallinto-ohjelmiston vaihto. Uuden kumppanin valinta markkinoiden runsaasta palvelutarjonnasta voi tuntua hankalalta, sillä palveluiden ja hintojen vertailu on vaikeaa. Miten siis varmistaa, että valitsee tilitoimistolleen sopivimmat ratkaisut, maksaa vain tarvitsemistaan palveluista ja mahdollistaa samalla liiketoiminnan kasvun?

Heeros on jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus, jonka kanssa voit viedä liiketoimintaa eteenpäin ohjelmistomoduuli kerrallaan.

Aloita vaihto nyt, sillä Heeros-ratkaisujen käyttäjänä saat useita hyötyjä.

Miksi-Heeros-on-paras-valinta-537x400
Tikonin tilalle

Ohjelmistovaihdon paras aika on nyt

Heeros ohjelmistojen käyttöönotto onnistuu helposti valmiin Siirtopalvelumme avulla. Tuotteistettu palvelupaketti tarjoaa tukea läpi koko ohjelmiston vaihtoprosessin, aina alkupalaverista koulutukseen asti.

Tilitoimisto voi halutessaan myös edetä ohjelmistovaihdossa, vaikka asiakas kerrallaan. Heeroksen helppo integroitavuus mahdollistaa ohjelmiston helpon liittämisen jo käytössä oleviin taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Näin kullekin yritykselle voidaan ottaa käyttöön vain sopivimmat Heeros-ratkaisut.

Yhteistyössä vaihto Heerokseen onnistuu helposti.

Heeros Siirtopalvelu

1

 

STARTTIPALAVERI

 

Tarvekartoitus, ohjelmistopaketin määrittely, aikataulutus ja projektivastaavien nimeäminen.

2

PERUSKOULUTUS

Peruskoulutus toteutetaan webinaarissa ja/tai videoiden avulla.

 

3

HISTORIATIEDON
SIIRTO

Heeros auttaa tekemään historia- ja vertailutietojen siirron ja varmistaa, ettei asiakkaanraportointi kärsi ohjelmistonvaihdon aikana.

4

TILANNEPALAVERIT JA PROJEKTIN PÄÄTÖS

Säännöllisen projektiseurannan lopuksi tarkastetaan, että kaikki on kunnossa ja sovitaan jatkosta.

LUE LISÄÄ SIIRTOPALVELUSTA TÄÄLTÄ >>

Jatkuva kehitystyö on Heeros-käyttäjän etu

Edistyksellinen taloushallinnon ohjelmisto ja sen jatkuva kehittäminen on Heeroksen tuotekehitysporukalle intohimo ja kunnia-asia. Ohjelmien hiominen ja uusien ratkaisujen innovointi takaavat sen, että Heeroksen asiakkailla on aina käytössään alan paras kokonaisuus. Ja kun ohjelmisto seuraa aikaa ja ennakoi muutoksia, voi tulevaisuuteen suunnata rauhallisin mielin.

Katso videolta miksi asiakkaiden kanssa yhteistyössä tehtävä kehitystyö on Heeroksen tuotekehityksen vetäjän Anna Flomanin mielestä elintärkeää.


 

Mitä tapahtui, kun Tikon vaihtui Heerokseen?

Larsen & Co Tilitoimisto Oy:n Ari Kärhä käytti Tikonia vuosikausia. Nyt kokenut KLT-kirjanpitäjä hoitaa hommansa Heeroksella, mutta mikä kaikki ohjelmistovaihdon jälkeen muuttui?

Katso videolta miten Ari kiteyttää vanhan ja uuden eron.

Tikon vaihtui luontevasti Heerokseen

Helsinkiläinen Larsen & Co Tilitoimisto Oy on kehittänyt toimintaympäristöään jatkuvasti. Käytössä oleva Heeroksen osto- ja matkalaskuohjelmisto sai hiljattain luonnollisen jatkumon, yrityksen vaihtaessa elinkaarensa loppua lähestyvän Tikonin kirjanpito-ohjelmisto Heerokseen.

Katso videolta toimitusjohtaja Markku Larsenin mietteet hyvin sujuneesta kirjanpito-ohjelmiston vaihdosta.

Siirtyminen Econetista Heerokseen toi hyviä asioita

Tili-Seno Oy on turkulainen täyden palvelun tilitoimisto. Kun yrityksessä havahduttiin siihen, että käytössä olleen Econetin tuki ja päivitykset loppuvat, oli päätös Heerokseen siirtymiseen helppoa. Entä miten siirto sujui käytännössä ja mikä Heeros-kumppanuudessa on parasta?

Katso miksi kirjanpitäjä Marika Mäntylä on tyytyväinen ja antaa Heerokselle lämpimän suosituksen.

Ohjelmistotaloja saa ja kannattaa haastaa

Heinoja Oy on tilitoimistokonkari, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 20 vuoden ajan. Yritys siirtyi Tikonista Heeros-käyttäjäksi askel kerrallaan ja nyt käytössä on lähes kaikki Heeros-ohjelmat. Kumppanuuden kasvun syyt löytyvät asiakkaiden odotuksista ja palvelun reaaliaikaisuuteen liittyvistä vaatimuksista.

Katso miksi toimitusjohtaja Jyrki Laaksonen kehottaa tilitoimistoja vaatimaan ohjelmistokumppaniltaan enemmän.

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.
 
Ota yhteyttä__