Tikonista Heerokseen siirtyminen kannattaa aloittaa nyt!

Heeroksella on hyviä uutisia kaikille niille, jotka vielä epäröivät luopua Tikonista ja siirtyä uuteen ohjelmistoon. Heeroksen Siirtopalvelu tekee ohjelmistovaihdosta mahdollisimman helppoa ja muutos voidaan toteuttaa vaikka pienissä osissa. Näin projekti saadaan hallitusti maaliin ennen kuin vaihtamisen kanssa tulee oikeasti kiire.

 Jo usea yritys on hyödyntänyt Heeroksen Siirtopalvelua. Osa vaihtoaikeissa olevista vielä miettii mitä tekee ja missä aikataulussa. Heeroksen palvelujohtaja Sari Eronen kuitenkin painottaa, että ohjelmiston vaihtamista on turha murehtia.
– Nyt jo lähes kaikki Tikon-käyttäjät tuntuvat tietävän, että jossain vaiheessa sammuva ohjelmisto on pakko korvata jollain muulla ratkaisulla. Me Heeroksella olemme tuotteistaneet ohjelmistosiirron ja prosessista saadut palautteet asiakkailta ovat olleet poikkeuksetta hyviä.

Avoimin mielin kohti uutta

Heeroksen tiimi auttaa mm. historiatietojen siirrossa, jonka lisäksi projektiin nimetty henkilö vastaa siitä, että kaikki toimii ja esimerkiksi koulutusta on tarjolla tarpeen mukaan.
– Kaikki sujuu hienosti, kun työhön lähdetään avoimin mielin ja positiivisella asenteella. Kaikkia asiakkaita ei tarvitse siirtää kerralla, vaan etenemisestä laaditaan järkevä suunnitelma, jolla muutos saadaan pureskeltua sopivina palasina. Ohjelmistovaihdon yhteydessä on erinomainen tilaisuus tarkastella myös omia prosesseja ja miettiä millä toimilla niitä saataisiin tehostettua. Uusi ohjelmisto antaa siihen mahdollisuuden, joten vaihtoprojekti kannattaa hyödyntää myös toiminnan laajemman kehittämisen kannalta.

Tutustu Heeros Siirtopalveluun ja ota yhteyttä. Räätälöidään yhdessä yrityksellesi sopiva prosessi.