On ilo kouluttaa erilaisia ihmisiä ympäri Suomea

On ilo kouluttaa erilaisia ihmisiä ympäri Suomea

Maria Fall-Hyttinen on lähes jatkuvasti reissussa viemässä osaamistaan Heeroksen asiakkaille. Uusien ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely on kuitenkin kokeneen taloushallinnon kouluttajan mukaan koko homman suola ja tekee työstä mukavaa.

Tilitoimistoalalla aikaisemmin työskennellyt Maria on kouluttanut Heeros-käyttäjiä jo neljän vuoden ajan. Heeros-ohjelmistojen erikoisasiantuntijan perusviikko vierähtää etupäässä asiakkaiden luona ja toimistopäiviä on vain satunnaisesti.

– Olen yleensä asiakkaiden luona kouluttamassa palkkojen ja kirjanpidon saloja sekä parempia käytäntöjä. Koulutusalueena on koko Suomi, joten auto kulkee usein pitkiäkin matkoja. Onneksi pidän ajamisesta ja onhan minulla joskus toki päiviä konttorillakin. Silloin teen muun muassa koulutusraportteja ja suunnittelen seuraavia koulutuksia. Lisäksi käyn myyjien kanssa pitämässä tuotteistamme demoja, jos kalenterista vain löytyy aikaa.

Career story quote_Maria

Heeroksella on hyvä henki

Hevosten parissa vapaa-aikaansa viettävä Maria iloitsee Heeroksen hyvästä ilmapiiristä ja antaa kehuja myös kollegoilleen.

– Itse olen aika vauhdikas sekä rempseä persoona ja sovin hyvin heeroslaisten positiiviseen joukkoon. Talossa työskenteleekin paljon sellaisia ihmisiä, joilla on juuri oikeanlaista seikkailuhenkeä. Ja sitä asiakasrajapinnassa välillä tarvitaankin. Oman lisänsä Heeroksella viihtymiseen tuovat yhteiset tilaisuudet ja tapahtumat, joita meillä on vuoden mittaan paljon.

Palkitsevia haasteita riittää

Ohjelmistojen ympärillä tapahtuva koulutustyö on paljolti uuden opettamista, johon liittyy usein myös vanhojen työtapojen ravistelua ja poisoppimisen tukemista.

– Omaan työhöni liittyy monia haasteita ja erilaisten ihmisten kanssa asiat sujuvat luonnollisesti eri tavoin. Onnistumiset kuitenkin palkitsevat aina ja mielestäni Heeroksella vaativien työtehtävien ja leppoisamman sosiaalisen kanssakäymisen suhde on juuri sopiva.

Huom. Nykyään Maija työskentelee Heeroksella Adoption Services Managerina.

**

Kiinnostuitko? Hae meille työkaveriksi!

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.