Heeros on talousjohdon tärkein työkalu


Heeros-ratkaisujen avulla sähköistät yrityksenne talous-
ja palkkahallinnon prosessit helposti.

 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

 

 

 

 

Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle

Heeros-ratkaisujen avulla sähköistät yrityksenne talous- ja palkkahallinnon prosessit helposti. Moduulipohjaisen ratkaisun ansiosta voitte ottaa käyttöön vain ne selainpohjaiset ohjelmat, jotka palvelevat parhaiten yrityksenne tarpeita ja maksatte näin vain käyttämästänne. Heeros virtaviivaistaa päivittäistä taloushallinnon työtä sekä tuo kustannussäästöjä. Samalla vapautuu voimavaroja yrityksen talouden ohjaukseen ja tulevaisuuden suunnitteluun.

Heeros – kustannustehokasta taloushallintoa

Heeros ratkaisujen automatisoidut ja monipuoliset toiminnot, sujuva käytettävyys sekä kattava raportointi mahdollistavat tehokkaan ja reaaliaikaisen taloushallinnon. Vaivattomasti käyttöönotettava Heeros integroituu sulavasti osaksi muita toiminnanohjauksen järjestelmiä luoden saumattoman taloushallinnon kokonaisuuden.

Sähköinen kokonaispaketti tai ratkaisut käyttöön tarpeen mukaan

Helposti integroitavissa jo käytössä oleviin ohjelmistoihin

Automatisoidut rutiinit, tehokkaampaa työskentelyä

Sujuvat prosessit, mielekkäämpi käyttökokemus


Maksuton ja monikanavainen tukipalvelu

Laaja palvelutarjonta tuo yritykselle lisäarvoa

 

Heeros tekee yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa. Kumppaniyhteistyö laajentaa palvelutarjontaa ja mahdollista Heeros asiakkaille monimuotoisten ratkaisujen käyttöönoton.

Kun yrityksellä on esimerkiksi käytössä kansainvälisen konsernin kautta ERP-järjestelmä, jota ei ole lupa vaihtaa, tuo Heeros ratkaisun myös vanhan järjestelmän käytön tehostamiseen. Esimerkiksi SAP, AX tai NAV voidaan helposti räätälöidä Heeroksen ratkaisuihin, jolloin saadaan tehoa mm. osto- ja myyntilaskuliikenteen hoitamiseen.

Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle

Toimialakohtaisilla ratkaisulla tehokkuutta yrityksen taloushallintoon

 

 

KANSAINVÄLISET
YRITYKSET


Hoidat helposti myös kansainväliset osto- ja myyntilaskut eri ERP-järjestelmiin saumattomasti integroitavan Heeroksen avulla.

 

ASIANTUNTIJA-
YRITYKSET


Kokonaisratkaisu, jolla yhdistät asiantuntijayrityksesi taloushallinnon ja projektihallinnan vaivatta yhdeksi kokonaisuudeksi.

 

RAKENNUSALAN
YRITYKSET


Automatisoit monimutkaisetkin rakennusalan kokonaisuudet Heeros taloushallinnolla integroituna ERP:iin.  

 

 

KULJETUSALAN YRITYKSET

 

Pääset eroon aikaavievistä manuaalisista työvaiheista, sillä kohdistat mm. kulut helposti autokohtaisesti Heeros ratkaisulla.

 

TEOLLISUUSALAN YRITYKSET


Helpota osto- ja myyntilaskujen käsittelyä. Heeros toimii API-rajapinnoilla myös vanhempien teollisuuden ERP:ien kanssa.  

 

PIENYRITYKSET


Ehdit panostaa liiketoimintaan, kun hoidat yrityksesi kirjanpidon tehokkaasti yhteistyössä Heeros tilitoimiston kanssa, vaikka mobiililla. 

Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Toimialasta, yrityksen koosta tai sijainnista riippumaton Heeros on päivittäin kymmenien tuhansien yritysten käytössä.

Heeroksen selkeä hinnoittelu ei tuo yllätyksiä

Ohjelmistojen hintavertailu voi olla hyvin hankalaa. Usein hinnastossa annettu hinta voi sisältää piilokuluja ja näin ohjelmistosta maksettava summa voi olla alkuperäistä hintaa suurempi. Siksi hintavertailussa on tärkeää kiinnittää huomio kokonaishintaan.

Me Heeroksella haluamme hinnoitella palvelumme selkeästi. Haluamme, että asiakkaamme tietävät mitä saavat rahansa vastineeksi.

 

Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle
CFO-guide-FI-promo-graphic-transparent

 

Tiedätkö, paljonko ostolaskujen laskuautomaatio voi säästää yrityksesi aikaa ja kustannuksia?

 

Säästötaulukkomme avulla selvität paljonko laskuautomaatio voi tuoda säästöjä yrityksen ostolaskuprosessiin.

Lataa säästötaulukko avuksesi

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.
 
Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle
Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle

 

Haluatko ulkoistaa yrityksesi taloushallinnon tilitoimistolle?


Yhdessä Heerosta käyttävien tilitoimistojen kanssa voit luottaa, että yrityksesi talous on hyvissä käsissä, saat parhaat työvälineet sekä tarpeisiinne mukautuvat palvelukokonaisuudet.