Heeros
Kirjaudu

Heeros on talousjohdon
tärkein työkalu.

Heeros ohjelmistoilla automatisoit taloushallinnon rutiineja

Heeros-ohjelmistoperheen avulla sähköistät yrityksenne talous- ja palkkahallinnon prosessit helposti. Moduulipohjaisen ratkaisun ansiosta voitte ottaa käyttöön vain ne selainpohjaiset ohjelmat, jotka palvelevat parhaiten yrityksenne tarpeita ja maksatte näin vain käyttämästänne.

Heeros virtaviivaistaa päivittäistä taloushallinnon työtä sekä tuo kustannussäästöjä. Samalla vapautuu voimavaroja yrityksen talouden ohjaukseen ja tulevaisuuden suunnitteluun.

Heeros palvelut tuovat monia hyötyjä taloushallintoon

Heeros moduulien helpon käyttöönoton ohella ohjelmien käytettävyys, hyvät hakutoiminnot, porautuvuus ja automaatio tuovat tehoa työskentelyyn. Saapuvien ilmoitusten avulla käsiteltävät laskut ja umpeutuvat sopimukset pysyvät aikataulussa. Kattava raportointi ohjaa liiketoimintaa, jonka lisäksi Heeros ohjelmien helppo integroitavuus jo käytössä oleviin taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmiin, luo yhden kokonaisuuden ja mahdollistaa yrityksen reaaliaikaisen taloustilanteen kokonaiskuvan hyödyntämisen.

Heeros hyötyjä taloushallintosi pyörittämiseen

  • Voit ottaa käyttöön juuri yrityksesi tarpeisiin sopivat moduulit
  • Liität jo käytössä olevat ohjelmat helposti Heerokseen
  • Saat jatkuvaa tuotetukea, henkilökohtaista apua ja koulutusta
  • Pystyt hoitamaan oman työsi ja taloushallinnon entistä fiksummin
  • Säästät aikaa, rahaa ja resursseja

Tutustu asiakastarinoihimme

Kymmenet tuhannet organisaatiot käyttävät päivittäin Heeros-ratkaisuja, sillä ohjelmistot soveltuvat toimialasta, yrityksen koosta tai sijainnista riippumatta kaikkien yritysten käyttöön.

Lue asiakastarinoistamme miten yritykset ovat päätyneet käyttämään Heerosta ja miksi Heerokseen vaihtaminen kannattaa sekä mitä hyötyjä sen  käyttäminen tuo työskentelyyn.

Vuokraturva Oy – Taloushallinnon automaation myötä manuaalityö on vähentynyt

Aina Group Oyj – Heeroksen kokonaisratkaisu istuu hyvin myös isonkin yrityksen tarpeisiin

Cavotec Finland Oy – Moduuli kerrallaan eteenpäin, myös kansainvälisesti

Heeroksen selkeä hinnoittelu ei tuo yllätyksiä

 

Ohjelmistojen hintavertailu voi olla hyvin hankalaa. Usein hinnastossa annettu hinta voi sisältää piilokuluja ja näin ohjelmistosta maksettava summa voi olla alkuperäistä hintaa suurempi. Siksi hintavertailussa on tärkeää kiinnittää huomio kokonaishintaan.

Me Heeroksella haluamme hinnoitella palvelumme selkeästi. Haluamme, että asiakkaamme tietävät mitä saavat rahansa vastineeksi.

Laadimme Heeroksen ja kahden suurimman kilpailijan hinnaston perusteella hintavertailun. Heeroksen kokonaishinta oli merkittävästi edullisempi!
Katso videolta esimerkki ohjelmistohintojen vertailusta.

Laaja palvelutarjonta tuo yritykselle lisäarvoa

Heeros tekee yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa. Kumppaniyhteistyö laajentaa palvelutarjontaa ja mahdollista Heeros asiakkaille monimuotoisten ratkaisujen käyttöönoton.

Kun yrityksellä on esimerkiksi käytössä kansainvälisen konsernin kautta ERP-järjestelmä, jota ei ole lupa vaihtaa, tuo Heeros ratkaisun myös vanhan järjestelmän käytön tehostamiseen.  Esimerkiksi SAP, AX tai NAV voidaan helposti räätälöidä Heeros ohjelmistoperheeseen, jolloin saadaan tehoa mm. osto- ja myyntilaskuliikenteen hoitamiseen.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

 

Ota yhteyttä