Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle

Heeros on talousjohdon tärkein työkalu.

Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle

Taloushallinnon ohjelmisto yritykselle Heeros-ratkaisujen avulla sähköistät yrityksenne talous- ja palkkahallinnon prosessit helposti. Moduulipohjaisen ratkaisun ansiosta voitte ottaa käyttöön vain ne selainpohjaiset ohjelmat, jotka palvelevat parhaiten yrityksenne tarpeita ja maksatte näin vain käyttämästänne. Heeros virtaviivaistaa päivittäistä taloushallinnon työtä sekä tuo kustannussäästöjä. Samalla vapautuu voimavaroja yrityksen talouden ohjaukseen ja tulevaisuuden suunnitteluun.

Heeros-miehet-vasen

Heeros – kustannustehokasta taloushallintoa


Heeros ratkaisujen automatisoidut ja monipuoliset toiminnot, sujuva käytettävyys sekä kattava raportointi mahdollistavat tehokkaan ja reaaliaikaisen taloushallinnon. Vaivattomasti käyttöönotettava Heeros integroituu sulavasti osaksi muita toiminnanohjauksen järjestelmiä luoden saumattoman taloushallinnon kokonaisuuden.

  • Sähköinen kokonaispaketti tai ratkaisut käyttöön tarpeen mukaan
  • Helposti integroitavissa jo käytössä oleviin ohjelmistoihin
  • Automatisoidut rutiinit, tehokkaampaa työskentelyä
  • Sujuvat prosessit, mielekkäämpi käyttökokemus
  • Maksuton ja monikanavainen tukipalvelu

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Toimialasta, yrityksen koosta tai sijainnista riippumaton Heeros on päivittäin kymmenien tuhansien yritysten käytössä.

Lue asiakastarinoistamme  miksi Heeroksen käyttö kannattaa.

Heeros-tutustu-asiakastarinoihin

Heeroksen selkeä hinnoittelu ei tuo yllätyksiä

Ohjelmistojen hintavertailu voi olla hyvin hankalaa. Usein hinnastossa annettu hinta voi sisältää piilokuluja ja näin ohjelmistosta maksettava summa voi olla alkuperäistä hintaa suurempi. Siksi hintavertailussa on tärkeää kiinnittää huomio kokonaishintaan.

Me Heeroksella haluamme hinnoitella palvelumme selkeästi. Haluamme, että asiakkaamme tietävät mitä saavat rahansa vastineeksi.

Laadimme Heeroksen ja kahden suurimman kilpailijan hinnaston perusteella hintavertailun. Heeroksen kokonaishinta oli merkittävästi edullisempi! Katso videolta esimerkki ohjelmistohintojen vertailusta.

Laaja palvelutarjonta tuo yritykselle lisäarvoa

 

Heeros tekee yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa. Kumppaniyhteistyö laajentaa palvelutarjontaa ja mahdollista Heeros asiakkaille monimuotoisten ratkaisujen käyttöönoton.

Kun yrityksellä on esimerkiksi käytössä kansainvälisen konsernin kautta ERP-järjestelmä, jota ei ole lupa vaihtaa, tuo Heeros ratkaisun myös vanhan järjestelmän käytön tehostamiseen. Esimerkiksi SAP, AX tai NAV voidaan helposti räätälöidä Heeroksen ratkaisuihin, jolloin saadaan tehoa mm. osto- ja myyntilaskuliikenteen hoitamiseen.

Lue lisää ohjelmistonvaihdosta Heerokseen
Heeros-yhteistyökumppanit-2
Heeros_Eevastiina-Vasanen_570325-1

Ota yhteyttä, jutellaan!

Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja tai Heeros-käyttösi laajentamista, ota yhteyttä. Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa.

Yhteistyöterveisin,

Eevastiina Vasanen
Sales Manager
+358 40 561 3217

OTA YHTEYTTÄ