Heeros – Taloushallinnon ratkaisut pilvipalveluna

Heeros Oyj on vuonna 2000 perustettu suomalainen taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat taloushallinnon ratkaisut pilvipalveluna niin yrityksille kuin tilitoimistoille ja niiden asiakkaille.

Heeros-tuoteperheen avulla hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti. Tuoteperheen modulaarisen rakenteen ansiosta voit ottaa käyttöösi haluamasi palvelut tai vaihtoehtoisesti Heeros taloushallinnon kokonaispaketin.

Heeroksen vahvuudet

Heeros kasvaa ja kansainvälistyy

Heeroksen tavoitteena on edelleen kasvattaa markkinaosuuttaan Suomen taloushallinto-ohjelmistomarkkinoilla sekä luoda jalansijaa myös ulkomaisilla markkinoilla. Suomen toimipisteiden; Helsinki, Jyväskylä, Turku lisäksi Heeros palvelee tällä hetkellä myös Hollannissa ja Ruotsissa.

Heeros First North Finland -markkinapaikalla

Heeros listautui marraskuussa 2016 Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland –markkinapaikalle (kaupankäyntitunnus HEEROS). Lisätietoja sijoittajat-sivuillamme.

Kestävän kehityksen ratkaisu

Säästöt syntyvät monesta asiasta. Selainpohjainen taloushallinto mahdollistaa toimintojen virtaviivaistamisen monessa osassa toimintoketjua.

  • Paperin käytön väheneminen – ympäristöystävällisyys
  • Ei sidoksissa aikaan tai paikkaan – turha liikkumisen poistuminen
  • Automatisoidut toiminnot – työn tehostuminen

Toimimme kestävän kehitysten edellytysten mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen.

Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto pienentää yrityskoosta riippumatta yrityksen ilmastovaikutuksia merkityksellisesti (Selvitys taloushallinnon automatisoinnin ilmastovaikutuksista). Heeros-palveluilla voit sinäkin parantaa yrityksesi toimintaa, kannattavuutta ja yrityskuvaa. Toivotamme kaikki mukaan rakentamaan kestävän kehityksen Suomea!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn