Automatisoitu ja moderni palkanlaskentaohjelma tehostaa taloushallintoa

Kun haluat tehoa ja vaivattomuutta palkkahallintoprosessiin, valitse käyttöön Heeroksen moderni palkanlaskentaohjelma. Valmiiden rajapintojen avulla se integroituu saumattomasti työaikaraportointiin ja automatisoi datasiirrot nopeuttaen prosessia. Heeros palkanlaskentaohjelma on kustannustehokas ratkaisu, joka mahdollistaa liiketoiminnan hallitun kasvun ja kehittämisen.

Palkanlaskentaohjelma – milloin on aika harkita vaihtoa?

Mikäli vastaat yhteenkään näistä kysymyksistä KYLLÄ, on hyvä miettiä modernin järjestelmän käyttöönottoa ja sen tuomia etuja suhteutettuna investoinnin kustannuksiin.

  • Onko nykyinen palkanlaskentaprosessi kankea ja hidas?
  • Aiheuttaako palkanlaskenta paljon manuaalisia työvaiheita?
  • Kuluuko palkanlaskijan aika eri järjestelmistä saatavien tietojen koostamiseen?
  • Haluaisitteko integroida palkanlaskentaan liittyvien tietojen siirrot järjestelmästä toiseen?
  • Kaipaatteko automatisoituja toimintoja, myös virheiden vähentämiseksi?
  • Onko tavoitteenanne jatkuvasti kehittyvän ja kustannustehokkaan palkkahallinnon käyttö?

Kuinka saat tehoa palkkahallintoosi?

Palkanlaskentaohjelman hankinta on iso päätös. Teimme avuksesi oppaan, johon koostimme viisi konkreettista keinoa tehostaa palkkahallintoa. Lataa vinkkioppaamme ja huomioi valintaa tehdessäsi ainakin nämä asiat.

Palkanlaskentaohjelma

Palkanlaskentaohjelma – käyttönotto katkaisematta rutiineja

Palkkahallinnossa on tärkeää, että palkanmaksu ja muut prosessit hoituvat aina luotettavasti ja ajallaan. Siksi myös ohjelmistovaihdossa vaivaton käyttöönotto ja helppo integraatio​ nykyisiin työajanseuranta- ja HR-järjestelmään​ ovat avainasemassa. Heeroksen asiakkaana käytössäsi on monikanavainen tukipalvelumme, joka auttaa ja opastaa ohjelmistojen käytössä.

Moduulipohjainen ratkaisumme elää tarpeiden mukaan

Heeros on helppo integroida osaksi muita taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmia. Valmiiksi rakennetut rajapinnat yli sataan järjestelmään mahdollistavat erilaisten ohjelmien saumattoman yhteispelin ja taloushallinnon hallitun kehittämisen. Tutustu myös muihin ohjelmistoratkaisuihimme.

Tehosta taloushallintoasi – paras aika vaihtoon on nyt!