Aina Group Heeros-käyttäjäksi

Aina Group Heeros-käyttäjäksi

12.6.2017

Suuretkin yhtiöt ovat heränneet huomaamaan pilvipohjaisen taloushallinnon edut. Perinteisesti suuryritysten taloushallinnon järjestelmät on rakennettu konsulttien räätälöiminä ratkaisuina. Maailma on kuitenkin muuttunut - pilvipohjaisten ratkaisujen käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta verrattuna kalliiseen ja kankeaan räätälöintiin. Pilvipohjaiseen ratkaisuun on päätynyt myös Aina Group Oyj.

Pilvipohjaisista taloushallinnon kokonaisratkaisuista etua myös suurille yrityksille

Aina Group Oyj -konserni ja sen kuusi tytäryhtiötä ovat siirtyneet usean palveluntarjoajan ja järjestelmän loukusta Heeros-taloushallinnon kokonaisratkaisuun.

Toimitusjohtaja Matti Lattu kommentoi:
"Aina Group on meille uusi merkittävä suora asiakkuus. Heeros soveltuu erinomaisesti myös suurten yritysten taloushallinnon tarpeisiin. Olen erityisen tyytyväinen siitä, että Aina Group on ottanut käyttöönsä Heeroksen sähköiset taloushallinnon ratkaisut laajalti läpi keskeisten taloushallinnon toimintojen. Valmis ohjelmisto, josta kuitenkin löytyy riittävästi joustavuutta erilaisiin käyttötarpeisiin mahdollisti asiakkaalle nopean ja suoraviivaisen käyttöönoton. Olemme tästä erittäin ylpeitä ja se on erinomainen esimerkki Heeroksen skaalautumiskyvystä ylöspäin."

AinaCom Oy:n talouspäällikkö Minna Vieru kommentoi:
"Aina Group -konserniyhtiöissä liikkuu vuositasolla yli 60 000 osto-/myyntilaskua ja Heeros-käyttäjiä on jo lähes sata. Heeros-järjestelmään siirtyminen on helpottanut rutiinitöiden tekemistä ja tuonut meille kustannussäästöjä. Olemme tyytyväisiä sekä käyttöönottoprojektiin että jo alkuvaiheessa saavuttamiimme etuihin. Tuotteistettu ja aikataulutettu käyttöönotto sujui yllättävän helposti ja tehokkaasti."

Heeroksen modulaarinen ohjelmistoratkaisu toteutetaan aina Saas (Software-as-a-Service)-palvelumallilla, jolloin asiakas voi valita itselleen tärkeät toiminnallisuudet ja laajentaa niitä tarpeen mukaan. Investointeja ei tarvita ja ohjelmistopäivitykset sekä aineistojen varmistukset hoituvat Heeroksen toimesta. Heeroksen tuotteet toimivat ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com

Hyväksytty neuvonantaja: Ernst & Young Oy, puhelin 0207 280 190
Sähköposti: antti.uusitalo@fi.ey.com

Heeros lyhyesti
Heeros on suomalainen sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service)-pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys.

Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa.

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2016 päättyneellä tilikaudella oli 6,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 0,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2016 liikevaihdosta oli 86% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Kaupankäynti Heeroksen osakkeilla First North -markkinapaikalla alkoi 10.11.2016 kaupankäyntitunnuksella HEEROS. www.heeros.com

Aina Group Oyj lyhyesti
Aina Group -konserni on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT.

Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 40,1 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 296 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa harjoittaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen.

Konsernin strategian painopistealueet ovat monimediainen kuluttajaliiketoiminta, yrityksille suunnattu aito ICT-liiketoiminta ja medialiiketoiminta. www.ainagroup.fi