Euran Yritystilit Oy – Tikon vaihdettiin ohjelma kerrallaan Heerokseen

Euran Yritystilit Oy – Tikon vaihdettiin ohjelma kerrallaan Heerokseen

6.5.2020

Vuonna 2005 perustettu Euran Yritystilit oli aiemmin vankka Tikon käyttäjä. Yrityksen perustaja Pirjo Lintusalon mielessä kutkutti pian kuitenkin ohjelmien aito sähköistäminen. Kun Tikonin ostoreskontra ei vastannut enää tarpeita, päätettiin ohjelmistovaihdosta Heerokseen.

– Teimme vaihtopäätöksen sillä periaatteella, että Heeros otetaan heti kaikille käyttöön, yksi moduuli kerralla, jolloin irtisanomme aina vastaavat osiot Tikonista. Esimerkiksi kirjanpito-ohjelman osalta vaihdoimme Tikonista Heerokseen aina kun asiakkaamme tilikausi vaihtui. Tilikartat, tuotteet ja toimittajalistat siirrettiin kätevästi tiedostoina, jolloin työ pääsi jatkumaan keskeytyksettä. Heeroksen sähköisestä arkistosta tuli heti asiakkaidemme suosikki, koska kirjanpitoaineiston lisäksi sinne voidaan tallentaa yrityksen kaikki tärkeät asiakirjat, iloitsee Lintusalo.

Helppo ja nopea käyttöönotto

Euran Yritystilit antaa kiitosta Heeroksen selkeistä ja helppokäyttöisistä ohjelmista. Hatun noston saavat myös Heeros ohjelmien sujuva käyttöönotto ja asiakaspalvelu.

– Heeroksen käyttöönotto sujui kaikkien ohjelmien osalta helposti ja nopeasti. Myös työntekijät sopeutuivat ohjelmistovaihtoon ilman suurempaa muutosvastarintaa, sillä ohjelmien käyttökoulutus toteutettiin koko henkilöstölle, omissa toimitiloissamme. Tarvittaessa apunamme on aina ollut myös Heeroksen asiakaspalvelu, josta saa maksuttomasti nopeaa ja asiantuntevaa tukea suomen kielellä.

Euran-yritystilit-asiakastarina

Heeros kumppanuus antaa hyvät eväät kasvuun

Euran Yritystilit oli alusta alkaen mukana myös Heeroksen ohjelmistokehityksessä. Lisäksi Pro Partner -kumppanuus ja Heeros tapahtumiin osallistuminen ovat tarjonneet tilitoimistolle paljon ensikäden tietoa toimialalta ja mahdollisuuden verkostoitua muiden Heeros-käyttäjien kanssa.

– Oli hienoa olla mukana kehittämässä esimerkiksi Heeros Kirjanpitoa. Kehitysehdotuksiamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja sen myötä meidän ja Heeroksen välille kehittyi luja ja luottamuksellinen suhde. Lisäksi Pro Partner -kumppanuus on vahvistanut yhteistyötä sekä antanut hyvät eväät liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen. Voin lämpimästi suositella Heerosta Tikonin sijaan, kiittää Pirjo Lintusalo.

Auran yritystilit