Euran Yritystilit – Kirjanpito-ohjelman vaihto Tikonista Heerokseen

Euran Yritystilit – Kirjanpito-ohjelman vaihto Tikonista Heerokseen

6.5.2020

Vuonna 2005 perustettu Euran Yritystilit (osa Viljo Tilitoimistoa marraskuusta 2021 alkaen) oli aiemmin vankka Tikon käyttäjä. Yrityksen perustajan mielessä kutkutti pian kuitenkin ohjelmien aito sähköistäminen. Kun Tikonin ostoreskontra ei vastannut enää tarpeita, päätettiin ohjelmistovaihdosta Heerokseen.

– Teimme vaihtopäätöksen sillä periaatteella, että Heeros otetaan heti kaikille käyttöön, yksi moduuli kerralla, jolloin irtisanomme aina vastaavat osiot Tikonista. Esimerkiksi kirjanpito-ohjelman osalta vaihdoimme Tikonista Heerokseen aina kun asiakkaamme tilikausi vaihtui. Tilikartat, tuotteet ja toimittajalistat siirrettiin kätevästi tiedostoina, jolloin työ pääsi jatkumaan keskeytyksettä. Heeroksen sähköisestä arkistosta tuli heti asiakkaidemme suosikki, koska kirjanpitoaineiston lisäksi sinne voidaan tallentaa yrityksen kaikki tärkeät asiakirjat, iloitsee tilitoimiston työntekijä.

Kirjanpito-ohjelman vaihto helposti ja nopea käyttöönotto

Euran Yritystilit antaa kiitosta Heeroksen selkeistä ja helppokäyttöisistä ohjelmista. Hatun noston saavat myös Heeros ohjelmien sujuva käyttöönotto ja asiakaspalvelu.

– Heeroksen käyttöönotto sujui kaikkien ohjelmien osalta helposti ja nopeasti. Myös työntekijät sopeutuivat ohjelmistovaihtoon ilman suurempaa muutosvastarintaa, sillä ohjelmien käyttökoulutus toteutettiin koko henkilöstölle, omissa toimitiloissamme. Tarvittaessa apunamme on aina ollut myös Heeroksen asiakaspalvelu, josta saa maksuttomasti nopeaa ja asiantuntevaa tukea suomen kielellä, kertoo tilitoimiston työntekijä.

kirjanpito-ohjelman vaihto

Heeros kumppanuus antaa hyvät eväät kasvuun

Euran Yritystilit oli alusta alkaen mukana myös Heeroksen ohjelmistokehityksessä. Lisäksi tilitoimistokumppanuus ja Heeros tapahtumiin osallistuminen ovat tarjonneet tilitoimistolle paljon ensikäden tietoa toimialalta ja mahdollisuuden verkostoitua muiden Heeros-käyttäjien kanssa.

– Oli hienoa olla mukana kehittämässä esimerkiksi Heeros Kirjanpitoa. Kehitysehdotuksiamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja sen myötä meidän ja Heeroksen välille kehittyi luja ja luottamuksellinen suhde. Lisäksi kumppanuus on vahvistanut yhteistyötä sekä antanut hyvät eväät liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen. Voimme lämpimästi suositella Heerosta Tikonin sijaan, tilitoimistosta kerrotaan.

 

kirjanpito-ohjelman vaihto