<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Raision Tilitoimisto Oy - Pankkitoiminnot samassa kokonaisuudessa nopeuttavat toimintaa

Raision Tilitoimisto Oy - Pankkitoiminnot samassa kokonaisuudessa nopeuttavat toimintaa

20.11.2018

Raision tilitoimisto on Heeros ohjelmistojen vankka käyttäjä. Käytössä oli kuitenkin vielä toinen pankkiohjelmisto, joka haluttiin vaihtoon, sillä koettiin, että samassa kokonaisuudessa työskentely toisi tehoa ja säästöjä tekemiseen. Uusi Heeros Pankki otettiinkin jo heti sen alkumetreillä käyttöön.
– Ohjelman käyttöönotto oli sujuvaa ja Heeroksen tuki mahtavaa, kertoo sähköisestä taloushallinnosta vastaava Orvokki Ketonen. Käytämme Heeros Pankkia niihin maksuihin, joita ei kierrätetä Heeroksen ostolaskujärjestelmän kautta sekä palkanmaksuihin, jotka hoidetaan tiedoston siirtoina. Hienoa on, että näemme asiakkaamme viitesuoritukset myös niistä laskuista, jotka on tehty jollain toisella ohjelmalla.

Heeros_Pankkitarina_Raision_tilitoimisto

– Heeros Pankki on selkä, nopea ja helppokäyttöinen.  Olen todella tykästynyt siihen, nyt kun siihen on tullut täsmäsaldon kyselykin, iloitsee Orvokki. Kokonaisuudessaan Heeroksen ohjelmistokokonaisuus nopeuttaa asiakkaidemme työtä ja on saanut pelkkää hyvää palautetta sen helppouden ja toimivuuden takia.

Tutustu helppoon ohjelmiston vaihtoon ja ota yhteyttä!