Talopak Oy - Ostolaskun käsittely yhdessä näkymässä säästää aikaa

Talopak Oy - Ostolaskun käsittely yhdessä näkymässä säästää aikaa

12.11.2020

Tarja Heilän perheellä on useita yrityksiä. Näistä Talopak Oy on Tarjan luotsaama tilitoimisto, josta hoidetaan useamman yrityksen kirjanpito ja taloushallinto. Monitoiminainen auttaa aika ajoin myös nykyisin poikansa omistuksessa olevan sikatilan hoidossa ja huolehtii Lapissa sijaitsevasta matkailumajoituksesta. Taloushallinnon hommat hoituvat näppärästi Heeroksen moderneilla työvälineillä, riippumatta siitä ollaanko kotona Turussa, mökillä Lokalahdella tai Vehmaan maatilalla.

Talopak on käyttänyt Heerosta jo vuodesta 2015. Kun keväällä 2020 tarjoutui mahdollisuus osallistua uuden Heeros Ostolaskut -ratkaisun kehittämiseen, lähdettiin siihen innolla mukaan.
– Ajattelin, että olisi mukava nähdä miten ohjelmaa kehitetään ja miten meidän asiakkaiden toiveita pystytään huomioimaan. Pilotointi toi myös vähän vaihtelua omaan työhön, jonka lisäksi oli mielenkiintoista päästä vaikuttamaan käyttöönotettavan tuotteen kehittämiseen, kertoo Tarja Heilä.

Heeros Ostolaskut -ratkaisun pilotointiyhteistyö sujui luontevasti puhelimen ja Teamsin välityksellä. – Mielipiteeni huomioitiin hienosti. Varsinkin tilanteissa, joissa ohjelmaan piti tehdä muutoksia, meille vastattiin nopeasti ja tarvittavat korjaukset toteutettiin ripeästi Heeroksen toimesta, kiittää Tarja.

ostolaskun käsittely

Talopakilla huomattiin jo pilotoinnin yhteydessä, että ostolaskun käsittely Ostolaskut-ratkaisulla on erittäin odotettu parannus.
– Ostolaskun käsittely on selkeästi helpottunut ja nopeutunut, varsinkin kun on monta yritystä mitä pitää hoitaa. Ostolaskut-ratkaisussa kaikkien yritystemme uudet laskut näkyvät yhdellä näkymällä ja saan ne siitä laitettua näppärästi kiertoon. Ajansäästö on huomattava, iloitsee Tarja Heilä.

Myös Heeros tuotekehityksen yhteyshenkilöt haluavat kiittää Talopakin hyvästä panoksesta.
– Yhteistyö Tarjan kanssa on ollut hyvin joustavaa. Hän ymmärtää laajasti erikokoisten yritysten erilaiset tarpeet, mikä edesauttoi prosessien hiomista entistä käyttäjäystävällisemmiksi, kiittää Heidi Hyyryläinen.

Lue lisää Heeroksen edistyksellisistä ratkaisuista ja vaihtamisen helppoudesta.