Tilitoimisto Haapalaskenta - Kirjanpito-ohjelmiston vaihto Heerokseen

Tilitoimisto Haapalaskenta - Kirjanpito-ohjelmiston vaihto Heerokseen

Tilitoimisto Haapalaskenta vaihtoi kirjanpito-ohjelmistonsa Heerokseen. Ohjelmistojen selkeys ja helppokäyttöisyys olivat avaintekijöitä yrityksen miettiessä korvaavaa ohjelmistoa aiemmin käytössä olleelle Tikonille. 

Haaste Ratkaisu

Edellisen kirjanpito-ohjemiston korvaaminen

Aiemmin käytössä ollut ohjelmisto haluttiin päivittää uuteen, selkeämpään ja helppokäyttöisempään ratkaisuun. 

Heeros-ratkaisujen käyttöönotto

Uudet ohjelmistot vastaavat tilitoimisto Haapalaskennan tarpeisiin ja tukevat liiketoiminnan kehittämistä.

Heeroksen kattavasta palvelutarjonnasta löytyi tarpeisiin sopivat ohjelmistot, jonka lisäksi suureksi tekijäksi nousi kirjanpito-ohjelman taipuvuus niin perinteiseen kuittikirjanpitoon kuin edistyneeseen sähköiseen taloushallintoon. Tämä mahdollistaisi liiketoiminnan kehittämisen entisestään.

kirjanpito-ohjelmisto

 Kumppanivalintaamme vaikutti myös Heeroksen palvelulupaus muutosprosessin läpiviemisestä yhteistyössä Heeros henkilöstön vankan tuen avulla sekä yhteistyön tiivis jatkuminen myös käyttöönottoprosessin jälkeen, toteavat kirjanpidon ja palkanlaskennan asiantuntijat Tellervo Salo ja Arja Ruuska.


Tietoa asiakkaasta


Haapalaskenta Oy on vuonna 2009 perustettu tilitoimisto, jolla on yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja asiantuntemus taloushallinnosta. Neljän luotettavan ammattilaisen tiimi tarjoaa ajantasaista taloushallinnon osaamista ja räätälöityjä taloushallinnon palvelupaketteja kaikenkokoisille yrityksille nykyaikaisia ohjelmistoja ja sähköisiä ratkaisuja hyödyntäen.